Villa · Nybyggnad Sotogrande · Ref. HH-CAL-MIM

3.400.000€
Pris per m2 6.513€/m2

Villa · Nybyggnad Sotogrande · Ref. HH-CAL-MIM

Beskrivning

Nyrenoverad villa på prestigefyllda La Reserva Golf | Sotogrande

Pris per m2 6.513€/m2
Byggd 522m2
Tomt 3.138m2
Sovrum 5
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat
5 bäddar & 4 badrum I 522 m2 byggd I 3138 m2 förhöjd tomt I Golf Villa | Kvalitetsapparater | Hemautomation |Orörd saltvattenpool

Denna utsökta moderna villa, belägen på en förhöjd tomt i det uppskattade La Reserva de Sotogrande-samhället, har magnifik panoramautsikt över det närliggande landskapet, Medelhavet och den ikoniska Gibraltarklippan.

La Reserva, tillsammans med hela Sotogrande, är känt som en av de mest exklusiva lyxiga bostadsenklaverna och erbjuder säkerhet dygnet runt, en pittoresk småbåtshamn, prestigefyllda internationella skolor, golfbanor i världsklass inklusive Valderrama Golf, en semesterort vid sjön. , och en uppsjö av exklusiva restauranger, barer och butiker.

När man går in i fastigheten genom en säker grind möts man av en rymlig uppfart som leder till en carport. I anslutning till carporten finns en extern personal eller gästsvit med privat tillgång.

Villans storslagna entré leder besökarna in i en inbjudande entréhall, med en gästtoalett och en elegant ektrappa. Det generöst tilltagna vardagsrummet, komplett med en mysig gasspis, öppnar upp till en vidsträckt täckt terrass och en trappa som går upp till en entresolplan. Expansiva skjutdörrar i vardagsrummet ger fri utsikt över havet.

Köket, utrustat med toppmoderna Gaggenau- och NEFF-apparater, har en väldesignad layout och inkluderar en funktionell tvättstuga. Bottenvåningen har också ett sovrum som har ett eget badrum, skräddarsydda inbyggda garderober och direkt tillgång till terrassen, som erbjuder svepande öppna vyer över havet.

När du stiger upp till det övre planet avslöjar en skjutbar skiljevägg ett flexibelt utrymme som kan fungera som ett hemmagym eller kontor, prydd med polerade trägolv. Dessutom finns det två gästrum, alla utrustade med inbyggda garderober, egna badrum och tillgång till terrassen.

Den påkostade mastersviten fungerar som en privat fristad, med ett skräddarsytt omklädningsrum, ett spa-inspirerat badrum med en regndusch och ett jacuzzibadkar, en separat lounge och tillgång till både mezzaninen och en avskild terrass på toppen.

Denna anmärkningsvärda fastighet har en rad premiumfunktioner, inklusive:

  • Toppmoderna hemautomationssystem (Domotics)
  • Omfattande golvvärme
  • Klimatkontroll med luftkonditionering
  • En orörd saltvattenpool
  • Skräddarsydda träsnickerier tillverkade av Roman Clavero
Klicka här för alla våra kvalitetsfastigheter på denna kust

Sotogrande är den bästa andalusiska upplevelsen för äventyrare och lyxresenärer, golfentusiaster och solsökare. Från vinprovningar och valskådning till skeetskytte och segling, det finns en mängd otroliga aktiviteter på dessa medelhavsstränder och klubben kommer att ta hand om varje detalj i din resplan för att säkerställa en magisk vistelse.

Det finns fem 18-håls golfbanor i Sotogrande, inklusive Valderrama, som sedan 1980-talet varit nummer 1 i Europa. Polo är synonymt med Sotogrande, och Santa Maria Polo Club är allmänt erkänd som en av världens ledande poloklubbar, med den årliga poloturneringen Santa Maria Polo Club, som hålls varje sommar sedan 1965.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 522m2
Tomt: 3.138m2
Balkong: 2.500 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8
Avstånd till flygplatsen: 24 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 500 Meter
Utsikt över berg
Grönområden
Övervaknings kameror
Terrass
BBQ
renoverat
Nära strand
Trädgård
Larmsystem
Smart Home System
Privat Takterrass
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
Jacuzzi
Air Condition
Underjordisk parkering
Gated Community
Förråd
Fullt utrustat kök
Modern
Pool
Köksutrustning
24 Hour Security
Balkong
Öppen Planlösning
Pool Bar
Integritet
Golvvärme
Automatisk port
Kust
Garage
Sjöutsikt
Nybyggd
Tvättrum
Dubbelglas
Utsikt över pool
Sydlig
Bottenplan
Fitness Club
Bra område för uthyrning
GYM

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet