Lägenhet · Försäljning Pilar de la Horadada · Ref. HH-EB-REBK-KJ-692431

119.900€
Pris per m2 3.074€/m2

Lägenhet · Försäljning Pilar de la Horadada · Ref. HH-EB-REBK-KJ-692431

Beskrivning

Halvny bungalow i Pilar de la Horadada

Pris per m2 3.074€/m2
Byggd 39m2
Tomt 20m2
Sovrum 1
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Pilar de la Horadada.

Denna obefläckade bungalow ligger i ett gated community i Pilar de La Horadada.

Fastigheten med 2 terrasser, ligger på bottenvåningen. Den innehåller 1 sovrum, 1 badrum, ett öppet kök och ett vardagsrum med matplats. Vardagsrummet har luftkonditionering, är modernt inrett och är i utmärkt skick eftersom det är praktiskt taget nytt. Du kan njuta av en rymlig terrass på fram- eller baksidan, så att du kan njuta av solen när som helst på dygnet.

Pilar de la Horadada är en typisk spansk by på den sydligaste delen av Costa Blanca. Den stora huvudgatan har stormarknader, många butiker, restauranger och barer och några vackra torg. De vackra stränderna i Torre de la Horadada och Mil Palmeras med fin sandstrand ligger bara 5 minuter bort. I Pilar de la Horadada finns också ett väl utbyggt nätverk av cykel- och promenadvägar, och det finns även ett brett utbud av olika sportaktiviteter. Lo Romero golfbana med 18 hål ligger en kort bilresa från staden. Det finns en bra anslutning till N332 och AP7. Flygplatserna i Corvera (Murcia) och Alicante ligger 40 respektive 55 minuter bort.

REF: HH-EB-REBK-KJ-692431

Egenskaper

Byggår: 2019
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 39m2
Tomt: 20m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Gated Community
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Bottenplan

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet