Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-AZ-1456

168.900€
Pris per m2 2.252€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-AZ-1456

Beskrivning

Solig fastighet på översta våningen i Playa Flamenca

Pris per m2 2.252€/m2
Byggd 75m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta charmiga hem i Orihuela Costa.

Upplev den perfekta blandningen av komfort och elegans i denna utsökta lägenhet belägen i den prestigefyllda urbaniseringen Zenia Mar, ett område känt för sin livliga atmosfär och tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter.

Denna lägenhet ligger på första våningen och erbjuder ett utmärkt läge med enkel tillgång till allt du behöver. Gå in för att hitta ett rymligt vardagsrum som sömlöst sträcker sig till en vacker inglasad terrass, som ger ett överflöd av naturligt ljus och skapar ett lugnt utrymme för avkoppling eller underhållning av gäster. Det moderna köket med öppen planlösning är fullt utrustat och har ett praktiskt skafferi, vilket gör det idealiskt för dem som älskar att laga mat och underhålla.

Lägenheten har två inbjudande sovrum, designade med komfort i åtanke, och ett välutrustat badrum på bottenvåningen, vilket garanterar bekvämlighet och avskildhet. När du går upp till första våningen kommer du att upptäcka ytterligare mångsidigt utrymme, perfekt för att rymma en bäddsoffa, vilket ger extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Denna våning ger också tillgång till en generös terrass, komplett med ett förråd, som erbjuder ännu mer utrymme att varva ner och njuta av omgivningen.

En av de utmärkande egenskaperna hos den här fastigheten är det stora solariet, som har utsikt över den gemensamma poolen. Det är den perfekta platsen att njuta av solen, njuta av den fridfulla utsikten eller hålla utomhusmöten med vänner och familj.

Missa inte chansen att göra denna exceptionella lägenhet i Zenia Mar till ditt nya hem. Med sitt idealiska läge, rymliga interiörer och imponerande bekvämligheter erbjuder det en oöverträffad livsstil i hjärtat av Orihuela Costa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka ditt besök!

REF: HH-EB-AZ-1456

Egenskaper

Byggår: 2003
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 75m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Våning : 1
Gated Community
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet