Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. 93869

359.000€
Pris per m2 3.234€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. 93869

Beskrivning

Pris per m2 3.234€/m2
Byggd 111m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

Lyxig lägenhet vid havet i La Mata. Torrevieja. Alicante.~Om du vill leva utan bilbuller, och vakna till havsbrisen och dess vågor. Denna lägenhet är för dig!!!~Njut av Medelhavets livsstil till fullo.~~Välkommen till din lyxoas på det vackra centrala torget i La Mata, Alicante. Denna fantastiska lägenhet med 2 sovrum omdefinierar kustnära boende och erbjuder en unik upplevelse vid havet.~Utvalda funktioner:~Oöverträffat läge: Beläget på det centrala torget i La Mata, när du lämnar huset hittar du stranden och sanden.~Bekvämligheter på din räckhåll: Stormarknader, restauranger, butiker, banker, tobaksaffärer, skolor, institut, naturlandskap, gröna tallskogar, strandpromenad, parker för barn och mycket mer!~Kvaliteter på första nivån: Denna lägenhet har de bästa egenskaperna på marknaden, vilket säkerställer en lyxig boendeupplevelse. Marmorgolv i vardagsrum, kök och badrum.~Två mysiga sovrum med parkettgolv, inbyggda garderober och utsökt träbeklädnad av en del av väggarna. Varje hörn designat för komfort och god smak.~Eleganta badrum:~Två badrum utrustade med marmorgolv och varmt golvsystem.~Central luftkonditionering: varmt och kallt, i hela huset~High-end Kök: (Alla apparater av märket BOSH) Köket har allt du behöver för att bo, eller köpa och direkt hyra det.~Fullt utrustat kök med exklusiva Siemens möbler och vitvaror.~ Exklusivt solarium:~På byggnadens solarium kan du upptäcka en "infinity"-pool med fantastisk havsutsikt och en varm jacuzzi. En utmärkt plats att njuta av lyx och koppla av med stil.~Njut av Coastal Living när den är som bäst:~Upplev upplevelsen av att vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av panoramautsikten från ditt eget hem. Denna lägenhet erbjuder mer än ett hem, det är en livsstil.~ Kontakta oss:~Missa inte möjligheten att göra denna plats till ditt nya hem. Kontakta oss för mer information och för att boka ett besök.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 111m2
Pool : Ja
Kök : 0
Armored Door
A/A
Garret
Alarm Fire
Prime line of the beach
Solarium
Central Heating
Telephone
Jacuzzi
Terrace
Elevator
laundry
Vistas al mar
Light
Water
Balcon
Wardrobes cupboard
Storeroom
Appliances
Air-Conditioning
Community Pool
washing room
Mirador
Furniture
Heating
T. V.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet