Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-GI-21-RH18

375.000€
Pris per m2 4.167€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-GI-21-RH18

Beskrivning

Renoverad lägenhet med havsutsikt i Torrevieja

Pris per m2 4.167€/m2
Byggd 90m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Gemensam
Garage Privat

Totalrenoverad Lägenhet med Havsutsikt i Torrevieja! 

I hjärtat av Torrevieja finner du denna totalrenoverade lägenhet med havsutsikt och söderläge, som fyller hemmet med ljus hela dagen. Med en yta på 90m² erbjuder bostaden 3 rymliga sovrum och 3 designade badrum. Det öppna kök-vardagsrummet är den perfekta platsen för middagar och socialt umgänge, utrustat med toppmoderna vitvaror och byggt med material av högsta kvalitet för att säkerställa komfort och hållbarhet.

Hemmet säljs fullt möblerat, så du kan direkt flytta in och njuta av livet vid kusten. Det moderna köket har en stilren och funktionell design, vilket gör matlagningen till ett nöje. De stora fönstren i vardagsrummet bjuder in den vackra utsikten över havet och skapar en avslappnande atmosfär där du kan njuta av Torreviejas kustlinje varje dag.

Badrummen är smakfullt designade med exklusiva detaljer som ger en känsla av lyx. Dessutom är lägenheten strategiskt belägen nära alla nödvändiga bekvämligheter—från butiker till restauranger och naturligtvis stränderna. Detta är inte bara ett hem, utan en livsstil du alltid har drömt om.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1982
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 90m2
Balkong: 12 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Dubbelglas
Sydlig
Förråd
Grönområden
Air Condition
Terrass
Havsutsikt
renoverat
Garage
Gated Community
Utsikt över pool
Modern
Möblerat
Integritet
Gemensam Pool
Kust
Hiss
Bra område för uthyrning
Underjordisk parkering
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Balkong

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet