Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. 34885

175.000€
Pris per m2 2.244€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. 34885

Beskrivning

Pris per m2 2.244€/m2
Byggd 78m2
Tomt 106m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

¡Upptäck ditt nya hem i den vackra Orihuela Costa! Detta charmiga radhus i Los Dolses-området är det perfekta stället att njuta av Medelhavslivet.~~Ligger bara 3700 m från stranden, kan du njuta av sol- och havsdagar snabbt. Området erbjuder också utmärkt infrastruktur med köpcentra, medicinska centra, parker och golfbanor till hands.~~Med 78 m2 utrymme väl fördelat och en tomt på 106 m 2 har detta hus 2 rymliga dubbelrum med inbyggda garderober och 2 badrum, perfekt för familjer eller för dem som söker en mysig fristad.~~När det gäller distributionen hittar vi på bottenvåningen det öppna köket, ett rymligt och ljust vardagsrum och ett första badrum med dusch.~~På första våningen finns det andra badrummet med badkar och de 2 sovrummen, ett av dem har sin egen balkong.~~När du går uppför trappan kommer du till sista våningen där vi hittar solariet på cirka 20m2.~~Föreställ dig att koppla av på terrassen eller solariet, njuta av solen och klar utsikt eller ta ett uppfriskande dopp i den gemensamma poolen. Köket är fullt utrustat, redo för dig att förbereda dina favoriträtter, och luftkonditioneringen håller dig sval under de varma sommardagarna. Och oroa dig inte för parkering, eftersom det inkluderar ett utrymme på tomten.~~Den södra orienteringen säkerställer att ditt hem badas i naturligt ljus, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Du har också tillgång till en privat trädgård, perfekt för att njuta av stunder utomhus omgiven av träd och natur.~~Med samhällskostnader på endast 300 € per år är den här egenskapen redo att flytta in. ¡ Missa inte möjligheten att göra detta radhus till ditt nya hem! Kontakta oss och kom och se det!

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 78m2
Tomt: 106m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Solarium
Terrace
Vistas al mar
Light
Water
Balcon
Wardrobes cupboard
Appliances
Air-Conditioning
Community Pool
T. V.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet