Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. 34655

169.000€
Pris per m2 2.600€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. 34655

Beskrivning

Pris per m2 2.600€/m2
Byggd 65m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Ja

Möjlighet mot havet i Dehesa de Campoamor! Altos de Campoamor BLQ IV~~Upptäck detta spektakulära 70 m² stora hem plus en stor terrass med fantastisk utsikt över havet, beläget på 8:e våningen i en byggnad i en exklusiv urbanisering. Denna fastighet har två dubbelrum, båda med två fönster: en exteriör och en interiör med Climalit dubbelglas, vilket säkerställer värme- och akustisk isolering. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med nya dubbelglasade Climalit-fönster, som översvämmer utrymmet med naturligt ljus.~~Hemmet ligger i en privat urbanisering med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Ett sant paradis som inkluderar en stor gemensam pool, omgiven av frodiga grönområden som skapar en oasatmosfär. Dessutom kan du njuta av en grillplats, en lekplats för de minsta och en tennisbana. Hela anläggningen är helt inhägnad och har övervakningskameror för att garantera din säkerhet och sinnesfrid.~~Campoamor-stranden, som anses vara en av de bästa stränderna på Costa Blanca, ligger bara 800 meter bort, som du kan nå genom en vacker promenad som går genom en naturpark med pinjeträd och charmiga rastplatser. Denna fina sandstrand är perfekt för hela familjen, med mattor, strandbarer, restauranger, uthyrning av vattennöjen och en liten småbåtshamn där du kan ha en egen båt på upp till 15 meter.~~Läget är oslagbart, omgivet av golfbanor, butiker, stormarknader och all service du behöver för ett bekvämt liv. Till denna bostad hör även en privat parkeringsplats och ett stort förråd med 3 meters takhöjd på -1 våningen.~~Missa inte denna oupprepliga möjlighet att bo eller njuta av ett andra boende i ett av de mest exklusiva områdena på Costa Blanca!~~Kontakta mig för att organisera ett besök och missa inte denna unika möjlighet med otroliga vyer:~~???? +34 691 54 92 01~???? khrys@inmoplayaflamenca.com

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 65m2
Pool : Ja
Kök : 0
Terrace
Elevator
Vistas al mar
Water
Residencial
Balcon
Wardrobes cupboard
Storeroom
Appliances
Air-Conditioning
Community Pool
Mirador
Furniture
Heating
Auto Irrigation.
T. V.
Armored Door
Trädgård
Utegrill
Telephone

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet