Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-MH-MH012

160.000€
Pris per m2 2.133€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-MH-MH012

Beskrivning

Takvåning med garage 250 meter från havet | Torrevieja

Pris per m2 2.133€/m2
Byggd 75m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool No
Garage Privat

Upptäck denna vackra takvåning i det populära området Playa del Cura i Torrevieja, bara 250 meter från stranden. Denna bostad erbjuder en rymlig yta på 79 m² och en terrass på 15 m², perfekt för att koppla av och njuta av havsbrisen. Med 2 dubbelrum och 1 badrum är denna semi-renoverade lägenhet idealisk för dig som söker en modern och bekväm livsstil vid kusten.

Det utrustade köket har alla nödvändiga apparater och inredningen har varmt trä golv och snygg trä snickeri. Fönstren är av aluminium och Climalit, vilket ger utmärkt isolering. Lägenheten är norrvänd, vilket håller den sval under sommarmånaderna, och den kanaliserade luftkonditioneringen erbjuder både uppvärmning och kylning för året runt-boende.

Ytterligare höjdpunkter inkluderar inbyggda garderober, ett förråd och en tvättstuga för extra bekvämlighet. Med högt i tak och mycket naturligt ljus känns lägenheten öppen och luftig. Det finns även ett gemensamt solarium och en garageplats ingår i priset.

Lägenheten ligger nära alla nödvändiga bekvämligheter som köpcentrum, medicinska centrum och stormarknader, och området har också enkel tillgång till golfbanor, parker och kollektivtrafik.

Månadsavgiften är endast €26, och årlig fastighetsskatt (IBI) är €237.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1999
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 75m2
Balkong: 15 m2
Pool : No
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Norr
Avstånd till strand: 250 Meter
Avstånd till flygplatsen: 43 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 13 Km.
Hiss
Bra område för uthyrning
Underjordisk parkering
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Balkong
Dubbelglas
Terrass
renoverat
Kust
Förråd
Air Condition
Garage
Tvättrum
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet