Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-MH-MH008

127.260€
Pris per m2 1.928€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-MH-MH008

Beskrivning

Takvåning med gemensam pool och havsutsikt | Torrevieja

Pris per m2 1.928€/m2
Byggd 66m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam
Garage Privat

Upptäck denna fantastiska takvåning belägen i det populära området Nueva Torrevieja, som erbjuder en perfekt balans mellan komfort, utrymme och ett förstklassigt läge. Med en byggyta på 66m² och 51m² användbar yta, är denna ljusa och luftiga bostad idealisk för dig som söker ett hem nära kusten. Här finns 2 dubbelrum och 1 badrum, och fastigheten är i gott skick med moderna bekvämligheter.

Köket är fullt utrustat och inbjuder till att enkelt laga dina favoriträtter. Inredningen har charmig trä snickeri och slitstarka stengolv. Lägenheten har ett öster-västerläge, vilket ger rikligt med solljus hela dagen. Aluminium climalit-fönster bidrar till en modern touch och ger utmärkt isolering.

En av de mest framträdande funktionerna är de två stora terrasserna, inklusive en terrass på 25m², med fantastiska havsvyer och en underbar plats att koppla av eller umgås med vänner. Den gemensamma poolen är också en utmärkt bekvämlighet under varma sommardagar.

Ytterligare fördelar är luftkonditionering, inbyggda garderober, varm och kall pump, och tillgänglighetsanpassning. Byggnaden har även solarium, hiss, och ligger i en säker, inhägnad urbanisering med 24-timmars bevakning. Med sitt utmärkta läge nära viktiga tjänster som köpcentrum, medicinska center, skolor, universitet, golfbanor, parker, och stormarknader, samt bara 1 km från stranden, är detta ett utmärkt alternativ för strandälskare.

Månadsavgiften är €40 och årliga skatter (IBI) uppgår till €192. Ett fantastiskt tillfälle på ett förstklassigt läge i Torrevieja!

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1998
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 66m2
Balkong: 25 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 6
Inbyggda garderober: 2
Orientering: öster
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 13 Km.
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Balkong
Dubbelglas
Terrass
renoverat
Kust
Förråd
Air Condition
Havsutsikt
Tvättrum
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet