Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. 91312

158.000€
Pris per m2 1.663€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. 91312

Beskrivning

Pris per m2 1.663€/m2
Byggd 95m2
Tomt 45m2
Sovrum 3
Badrum 1
Pool Ja

Detta charmiga parhus i Orihuela Costa, beläget i det önskade området Los Altos och bara 1300 meter från stranden, erbjuder en utmärkt distribution och stora utomhusområden. Huset har en stor privat trädgård som inkluderar ett stängt garage med kapacitet för två bilar, vilket ger komfort och säkerhet för ditt fordon.~~På bottenvåningen hittar vi ett ljust vardagsrum, perfekt för att dela familjestunder, och ett fullt utrustat kök, redo att användas. Denna våning rymmer också två dubbelrum, båda med generösa utrymmen, och ett komplett badrum. För din bekvämlighet är bottenvåningen utrustad med luftkonditionering, vilket säkerställer en sval miljö under de varmaste dagarna.~~När vi går upp till första våningen hittar vi ett tredje rum, även det utrustat med luftkonditionering, som har direkt tillgång till ett stort solarium. Detta utomhusutrymme är perfekt för att koppla av, njuta av solen eller skapa ett utomhusområde för avkoppling.~~Huset, förutom sin utmärkta distribution, har alla bekvämligheter: luftkonditionering, inbyggda garderober, gemensam pool, tvättstuga, förråd och är omgivet av alla tjänster. Stormarknader som Carrefour och Mercadona, Los Altos-skolan och Torrevieja-sjukhuset ligger inom gångavstånd, vilket gör det dagliga livet enklare.~~ Dessutom ligger fastigheten i en lugn urbanisering med parker, barnområden, golfbanor och köpcentrum i närheten, vilket gör det till ett idealiskt alternativ både att bo året runt och att njuta av ett andra hem nära kusten uthyrning eller året runt, eftersom det alltid finns stor efterfrågan på uthyrning på grund av dess närhet till sjukhus och skolor.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 95m2
Tomt: 45m2
Pool : Ja
Kök : 0
Storeroom
Appliances
Air-Conditioning
Community Pool
porch
Furniture
Garage
Trädgård
Solarium
Terrace
laundry
Light
Water
Residencial
Wardrobes cupboard

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet