Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-RS-1533

134.500€
Pris per m2 2.242€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-RS-1533

Beskrivning

Charmig lägenhet med privat takterrass | Torrevieja

Pris per m2 2.242€/m2
Byggd 60m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam
Garage Gemensam

Välkommen till denna charmiga lägenhet på första våningen som erbjuder en mysig och funktionell bostad med närhet till allt du behöver. Belägen i ett gated complex, är denna bostad perfekt för den som söker ett lugnt men anslutet liv nära La Mata-stranden.

Lägenheten har 2 sovrum med inbyggda garderober för gott om förvaringsutrymme, samt ett modernt badrum med duschkabin. Bostaden är 60 m², med en 20 m² stor balkong som är perfekt för att njuta av friska luften eller för att äta utomhus.

Den privata takterrassen är en höjdpunkt, som erbjuder en avskild plats för att sola eller njuta av panoramautsikt över området. Här finns också tillgång till en gemensam pool och trädgård, perfekt för avkoppling under varma sommardagar.

Läget är perfekt, endast 200 meter från butiker, restauranger, apotek och en busshållplats, vilket gör vardagsärenden och transporter enkla. Den vackra La Mata-stranden ligger bara 2 km bort, och för golfälskare är närmaste bana endast 15 km från bostaden. Flygplatsen ligger 50 km bort, vilket gör detta till ett utmärkt val för internationella köpare eller frekventa resenärer.

Byggd år 2000, är denna lägenhet i återförsäljningsskick och väl underhållen. Den är ansluten till elnätet och har kommunalt vatten och avlopp. Med låga avgifter på endast 450 € per år, fastighetsskatt på €150 och sophantering på €44 per år, är detta en bostad som erbjuder prisvärt boende med goda uthyrningsmöjligheter.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att äga en charmig lägenhet med utmärkt uthyrningspotential i ett prime läge nära alla bekvämligheter.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 60m2
Balkong: 20 m2
Pool : Gemensam
Garage: Gemensam
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Norr
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 400 Meter
Avstånd till golfbana: 13 Km.
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Balkong
Terrass
Privat Takterrass
Gated Community
Integritet
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet