Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-AW-ESTY-D3633131

430.000€
Pris per m2 3.282€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-AW-ESTY-D3633131

Beskrivning

Fantastisk villa till salu nära Las Ramblas de Golf, Orihuela Costa

Pris per m2 3.282€/m2
Byggd 131m2
Tomt 334m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck denna vackra sydvända villa, perfekt belägen bara ett stenkast från den prestigefyllda Las Ramblas Golfbana i Orihuela Costa. Denna friliggande villa erbjuder det ultimata Medelhavslivet, med gott om utrymme utomhus för att njuta av solen, avskildheten och bekvämligheten.

Byggd år 2001, har denna tvåvåningsvilla 3 rymliga sovrum och 3 moderna badrum. Det öppna vardagsrummet och matplatsen är perfekta för familjesammankomster, medan det öppna köket erbjuder gott om plats för matlagning. Fastighetens höjdpunkt är den stora terrassen med utsikt över den fantastiska privata poolen, där du kan njuta av måltider utomhus eller sola. Den privata solterrassen erbjuder ytterligare utrymme utomhus och underbar utsikt.

Utomhusytorna är en riktig pärla. Villan har en välskött privat trädgård, en grillplats, samt tillräckligt med plats för parkering på tomten. Den privata poolen är perfekt för att svalka sig under varma dagar. Det finns även ett förråd och en tvättstuga för extra bekvämlighet.

Fastigheten säljs fullt möblerad och inkluderar luftkonditionering för komfort året runt. Med sin närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger, apotek med mera, är denna villa perfekt för både semesterfirare och permanent boende. Stranden ligger bara 5 km bort, vilket gör det enkelt att njuta av sol och hav när som helst.

Belägen i en pittoresk del av Costa Blanca, erbjuder denna villa ett verkligt medelhavsparadis. Området är känt för sina vackra landskap, fantastiska golfbanor och ett Medelhavsklimat med 320 soldagar om året.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2001
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 131m2
Tomt: 334m2
Balkong: 43 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Air Condition
Balkong
Förråd
Integritet
Pool
Kust
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet