Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-GI-21-S651

98.260€
Pris per m2 1.611€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-GI-21-S651

Beskrivning

Söderläge hem i centrala Torrevieja

Pris per m2 1.611€/m2
Byggd 61m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam

Upptäck denna ljusa och inbjudande lägenhet i hjärtat av Torrevieja, som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort. Byggd år 2005, är detta sydvända hem idealiskt för dig som vill njuta av den medelhavslivsstil där alla viktiga tjänster och bekvämligheter bara är några minuter bort.

Lägenheten har 61 m² boyta med 2 rymliga sovrum och 1 badrum, vilket gör den perfekt både för semester och året runt-boende. Det öppna köket är utformat för att maximera utrymme och funktionalitet, och har ett fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Gå ut på din 6 m² terrass, där du kan njuta av en kaffe eller ett glas vin medan du tar in solen.

Fastigheten inkluderar även fantastiska gemensamma faciliteter som en hiss för enkel tillgång och en vacker gemensam pool, perfekt för lata soliga dagar. Med sitt centrala läge har du allt du behöver i närheten, från skolor, shoppingcenter och offentlig transport till lokala parker och bussar som tar dig till de fantastiska stränderna i Torrevieja.

Erbjuder denna lägenhet modernt boende med alla fördelar som kommer med att bo i en livlig kuststad. Oavsett om du letar efter ett hem eller en smart investeringsmöjlighet, så uppfyller denna lägenhet alla dina krav.

Missa inte denna unika möjlighet! Kontakta oss idag för att boka en visning och göra denna vackra fastighet till ditt nya hem.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2005
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 61m2
Balkong: 6 m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 700 Meter
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Balkong
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Modern
Air Condition
Integritet
Tvättrum
Kust
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet