Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-REI-VEDRA-7

2.500.000€
Pris per m2 13.158€/m2

Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-REI-VEDRA-7

Beskrivning

FANTASTISKA VILLOR MED HAVSUTSIKT PÅ IBIZA

Pris per m2 13.158€/m2
Byggd 190m2
Tomt 250m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

4 Bed & Badrum - Lyx nybyggd - Utsikt över Es Vedrà - Havsutsikt - Privat pool - Privat parkering - Eleganta terrasser


Hansson och Hertzell presenterar stolt detta helt nya projekt med lyxiga fristående villor med varsin privat pool och fantastisk utsikt över solnedgången över den magiska klippan Es Vedrà.

På gångavstånd från Cala Carbo hittar du exceptionell arkitektur genom en synkronisering av form, funktion, skönhet och praktiska egenskaper.

Detta projekt beräknas vara klart 2022. Villornas arrangemang och layout maximerar naturligt ljus genom glasväggar från golv till tak som öppnar upp mot eleganta privata terrasser. Detta förser de nya invånarna med uteplatser för att njuta av Ibizas perfekta klimat under långa somrar och milda vintrar.

Klicka här för alla våra fastigheter på White Island


Ibiza, den fantastiska Balearerna som ligger i Medelhavet, är känd för sitt livliga nattliv, vackra stränder och kristallklara vatten. Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort eller en livlig festscen, har Ibiza något att erbjuda alla.

Denna förtrollande ö är hem för några av de mest eftertraktade fastigheterna i världen, med ett varierat utbud av lyxiga villor och lägenheter. Från elegant modern design till traditionella hem i medelhavsstil, Ibiza har en fastighet som passar alla smaker.

Öns varma klimat, idylliska landskap och världsberömda musikscen gör den till ett populärt resmål för både turister och kändisar. Genom att äga en fastighet på Ibiza kan du uppleva denna magiska ö året runt, njuta av solen, havet och den pulserande kulturen.

Att investera i en fastighet på Ibiza är inte bara ett smart ekonomiskt beslut, utan också ett livsstilsval. Med sin oöverträffade skönhet och oändliga möjligheter till äventyr är Ibiza en verkligt unik och anmärkningsvärd plats att kalla hem. Missa inte chansen att göra denna förtrollande ö till din egen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2022
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 190m2
Tomt: 250m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 18 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Sydlig
Terrass
Trädgård
Utan Möbler
Gated Community
Modern
Vattenfront
Integritet
Havsutsikt
Kust
Air Condition
Nybyggd
Pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet