Villa · Försäljning Catral · Ref. HH-OES-701

1.195.000€
Pris per m2 2.464€/m2

Villa · Försäljning Catral · Ref. HH-OES-701

Beskrivning

Rymligt spanskt hus på landet i Catral - en fridfull tillflyktsort

Pris per m2 2.464€/m2
Byggd 485m2
Tomt 7.525m2
Sovrum 7
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat
7 sovrum | 6 badrum | Separat gästhus | Stall | Ladugård | Inglasade terrasser | Öppen spis | Utekök | Boule området

Hansson & Hertzell är glada att kunna presentera detta obefläckade lanthus med stall och nöjesområden i Catral.

Denna unika villa är byggd på en tomt om 7.525 kvm och är det perfekta generationshuset med en stor hästbana och stall, en lada som kan användas som inomhusstall, eller göras om till ett annat boende.

Huvudhuset känns nästan som nytt! Den har 218 kvm boyta, uppdelad av 4 sovrum (huvudsovrummet med eget badrum), ett större badrum och ett mindre badrum samt ett stort kök/matsal med plats för 12 personer. Utöver huvudbostaden finns ett separat gästhus med 2 sovrum, kök och 2 badrum.

Ovanpå huset finns ytterligare ett separat sovrum som även kan användas som kontor. Bredvid detta område finns vardagsrummet med öppen spis, komplett med högt i tak i hela huset med träbjälkar. Från matsalen når du den inglasade terrassen, perfekt belägen för sol under vintrarna.

Härifrån är terrassen som går runt halva huset med markiser runt för att skydda den från solen. Gå ner till poolen och nöjesområdet, och vi hittar en stor avkopplande-zon med bohemisk känsla och ett utekök med grillplats och pizzaugn. Bredvid uteköksdelen finns en bouleplats i full storlek.

Hela trädgården är designad för en stor familj, med en stor lekplats för barnen med leksaker som flygplan, traktorer och tåg som barnen kan leka i. Den stora poolen har en vattenrutschbana i full storlek och pool för barnen.

I östra änden av tomten finns en konstgjord sjö med en bro över. Det finns kaklade stigar som går runt hela huset för en vacker promenad.

Det här är ett hus som erbjuder mycket. Den har licens för hästar med spår och stall, en lada som kan användas av de nya ägarna som med en översta våningsyta som kan förvandlas till ett annat boende. Huset är välplanerat, med värme och kyla som kommer från A/C-enheter, radiatorer på gas, pelletsbrännare och stora fläktar i hela huset.

En annan stor aspekt av detta hus är närheten till den charmiga staden Dolores, som ligger mindre än 1 km bort. Stränderna ligger 12 km bort.


Klicka här för alla våra exklusiva annonser
Kontakta oss nu på +34 634 044 970


Egenskaper

Byggår: 2003
Sovrum: 7
Badrum: 6
Byggd: 485m2
Tomt: 7.525m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 2
Avstånd till strand: 12 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Jacuzzi
Möblerat
Öppen spis
Lekplats för barn
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Utsikt över berg
Septiktank
BBQ
Gas centralvärme
Nära strand
Fiberoptik
Lantbruk
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
renoverat
Garage
Trädgård

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet