Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-INLU-VIC

9.500.000€ 11.000.000€
Pris per m2 7.983€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-INLU-VIC

Beskrivning

Lyxig elegant villa till salu i Marbella

Pris per m2 7.983€/m2
Byggd 1.190m2
Tomt 4.037m2
Sovrum 7
Badrum 7
Pool privat pool
Garage Privat

7 sovrum och badrum - modernt byggt - bästa läge - utsikt över den afrikanska kusten - anlagd trädgård - hamam bad - gäst-/personallägenheter - säkerhet - många lyxiga funktioner


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa till salu i Hacienda las Chapas, Marbella. Det är en lyxvilla med 7 sovrum, i en av de mest populära urbaniseringarna i östra Marbella.

Denna moderna villa byggd på en tomt på 4037 m2 med en fantastisk utsikt över Medelhavet, Afrikas kust och Marbellas högsta berg: La Concha. Denna vackra privata villa är byggd med bästa kvalitet och designad av en känd arkitekt som integrerade den i områdets naturliga landskap. Ägarna till villan har en utmärkt välskött trädgård.

Genom att gå in i villan öppnar bottenvåningen till ett rymligt vardagsrum med öppen spis, en matsal, ett kontor, en gästtoalett och ett fullt utrustat kök. Den nedre delen av villan erbjuder hamam bad, bastu, tvättstuga, gästtoalett och 2 separata gäst- eller personallägenheter. Den översta våningen har 5 sovrum med eget badrum med direkt tillgång till stora terrasser med fantastisk utsikt över havet och bergen.

Hacienda Las Chapas är det mest eleganta villadistriktet i den östra delen av Marbella. Bostadssamhället erbjuder 24 timmars säkerhetstjänst. Det har ett perfekt läge, bara 10 minuter öster om Marbellas centrum och 30 minuter till Malagas flygplats och nära de bästa sandstränderna och den världsberömda Nikki Beach Club.

Extra funktioner: Domotica-kontroll, uppvärmd pool, automatiskt bevattningssystem, satellit-TV, gott om förvaringsutrymme, trädgårdsbelysning.

Klicka här för andra egenskaper av detta slag

Klicka här för alla våra fastigheter i Marbella


Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder. Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfaren att spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer av vacker kustlinje med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, som inkluderar moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som ligger vid en vacker vik, skyddar vackra hörn av en typisk andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd. En idealisk miljö för att prova något av de läckra recepten från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 7
Badrum: 7
Byggd: 1.190m2
Tomt: 4.037m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Avstånd till strand: 1,2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Golvvärme
Trädgård
Garage
Jacuzzi
Tvättrum
Gated Community
Utsikt över pool
24 Hour Security
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Öppen spis
Källare
Integritet
Nära strand
Kust
Smart Home System
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet