Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-BRI-VILA1

6.295.000€
Pris per m2 8.611€/m2

Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-BRI-VILA1

Beskrivning

Prisbelönt lyxutveckling på Real de la Quinta

Pris per m2 8.611€/m2
Byggd 731m2
Tomt 2.347m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

3/4 sovrum med eget badrum - lyxiga designervillor - 1:a linjens golffastigheter - privat omgiven gemenskap - försvinnande fönster - källare med garage - generösa tomter med oavbruten havsutsikt - specialtillverkade designmöbler


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna hållbara lyxiga utveckling av 18 individuellt designade villor, belägna på den 200 hektar stora country klubb-egendomen Real de La Quinta. Villorna är omgivna av en magnifik natur som gränsar till ett UNESCO-biosfärreservat, bara 15 minuter från Marbella. Utsikten, mot Medelhavet, Gibraltarsundet och Afrikas kustlinje bortom, är helt enkelt hisnande.

Prisbelönt: projektet belönades med "World's Best Residential Development" vid 2022 International Property Awards. Mot 550 andra utvecklingar från världens alla hörn vann den också "Bästa arkitektur i Europa".

Design i världsklass: Dessa designledda hem kommer att vara ganska olik allt som har gått tidigare. Alla de 18 villorna, liksom möblerna och inredningen i dem, skiljer sig från varandra. Det gemensamma som de delar, förutom de fantastiska vyerna, är att alla håller högsta designstandard och alla uppvisar en nivå av innovation och kreativitet som sällan finns i bostadsområden. Domotica och allmän belysning är i världsklass, vilket gör varje villa till ett riktigt smart hem. Alla villor är placerade för maximal avskildhet på enskilda tomter, har stora terrasser, stora trädgårdar, riktiga infinitypooler och skräddarsydda utrymmen som kan användas för underhållningsrum, gym och hemmakontor.

Levande inne/utanför: Detta koncept är centralt för designen av varje villa, med loungen och terrassen sömlöst sammansmälta till en expansiv bostadsyta. I viktiga delar av villorna försvinner fönstren in i väggarna och ramar in den ostörda panoramautsikten över den idylliska naturen.

Allt utanför dörren: Alla bekvämligheter du kan tänkas behöva finns utanför dörren, inklusive golf, vattensporter på sjön, en gourmetrestaurang, en chiringuito, ett exklusivt spa, tennisbanor och ett urval av butiker. Dessa bekvämligheter, i kombination med de omfattande faciliteterna i varje villa, gör att ägarna aldrig behöver lämna resorten om de inte vill.

Hållbar lyx: Att bygga för idag utan att äventyra morgondagen är ett kärnvärde i projektet, som håller på att bli BREEAM-certifiering. Designförbättringarna med denna bedömning resulterar i hållbara bostäder som förbättrar välbefinnandet för människorna som bor i dem, hjälper till att skydda naturresurser och gör en mer attraktiv fastighetsinvestering.

Klicka här för alla våra fastigheter i denna enastående utveckling


Malaga är en av de 8 provinserna i Andalusien, belägen vid Medelhavets kust, mellan Sevilla och Granada, två av de andra mest besökta destinationerna i södra Spanien. En provins med en stor historia. Malagas klimat är soligt och milt, med över 300 soldagar om året. Förutom det är det hem till en av de viktigaste hamnarna i Spanien och är ankomstpunkten för tusentals turister som kryssar runt Medelhavet. Dess nya anläggningar tenderar att syfta till att öka antalet resenärer, förbättra flygplatsen eller kommunikationsnätet, både vägar och höghastighetståg. Förutom det goda vädret och dess människor har Malaga flera turistattraktioner som fantastiska stränder, ett kök som är rikt på medelhavssmaker, museer och byggnader som tar oss till det förflutna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

.

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 731m2
Tomt: 2.347m2
Balkong: 45 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 68 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Gemensam Pool
Tennis
Öppen spis
Lekplats för barn
Dubbelglas
Integritet
Bra område för uthyrning
Sydlig
Kust
Utsikt över berg
Fitness Club
Nybyggd
Larmsystem
Källare
GYM
Havsutsikt
Övervaknings kameror
Grönområden
Air Condition
BBQ
Terrass
Förråd
Nära strand
Trädgård
Pool
Smart Home System
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Elektriska fönsterluckor
Jacuzzi
Möbelpaket ingår !
Underjordisk parkering
Golf Utsikt
Golvvärme
Fullt utrustat kök
Gated Community
Garage
Köksutrustning
Modern
Tvättrum
Pool Bar
24 Hour Security
Utsikt över pool
Automatisk port
Eco-Home
Bottenplan
Sjöutsikt
Balkong

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet