Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-OE-424

269.000€ 285.000€
Pris per m2 2.023€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-OE-424

Beskrivning

Charmig villa nära tennisklubben i Los Balcones | Torrevieja

Pris per m2 2.023€/m2
Byggd 133m2
Tomt 420m2
Sovrum 3
Badrum 2
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
3 sovrum & 2 badrum | Rymlig trädgård | Takterrass | Källare | Nära till Tennis & Paddel | Grillplats | Möblerad & vitvaror ingår

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna charmiga villa i medelhavsstil med 3 sovrum i det mycket eftertraktade villasamhället Los Balcones.

Detta förtjusande hem har en genomtänkt designad layout, inklusive tre sovrum, varav ett har ett eget badrum, samt ett extra rymligt badrum. Vardagsrummet integreras sömlöst med ett generöst stort kök, vilket skapar en välkomnande och öppen plats. Det som utmärker denna villa är den stora inglasade terrassen på bottenvåningen, som ger en mysig tillflyktsort att njuta av under hela året.

Nedanför huset hittar du en rymlig laglig källare, med ett stort rum och två mindre rum. Detta mångsidiga utrymme har stor potential, vare sig du föreställer dig det som en separat lägenhet, ett särskilt gymområde eller en privat spa fristad.

Den välskötta trädgården är prydd med en mängd olika växter och träd och erbjuder en pittoresk miljö. På baksidan av huset hittar du en grillplats komplett med en bekväm sittplats, perfekt för utomhussammankomster. Till råga på allt erbjuder den privata takterrassen härlig utsikt över det omgivande området.

Bekvämlighet är nyckeln, eftersom villan ligger i anslutning till en charmig park och en tennisklubb som erbjuder både tennis- och paddelbanor. Detta är ett utmärkt tillfälle att njuta av en aktiv och levande livsstil.

Fastigheten säljs med möbler och nödvändiga vitvaror, vilket gör det till en enkel övergång till ditt nya hem i solen.

Missa inte denna fantastiska möjlighet! Kontakta Hansson & Hertzell idag för att lära dig mer om denna underbara villa och för att boka in en visning. Ditt drömhus är bara ett samtal bort.

Klicka här för alla våra fastigheter i Torrevieja
Kontakta oss nu på +34 634 044 970

Egenskaper

Byggår: 1996
Sovrum: 3
Badrum: 2
Toaletter: 1
Byggd: 133m2
Tomt: 420m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 2
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2.8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Garage
Privat Takterrass
Tvättrum
Balkong
Möblerat
Öppen spis
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Källare
Fiberoptik
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet