Lägenhet · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-QUINT-SAB-512

Pris från 850.000€
Pris per m2 6.967€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-QUINT-SAB-512

Beskrivning

Lyxlägenheter i prisbelönta Real de La Quinta

Pris per m2 6.967€/m2
Byggd 122m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

2 sängar och badrum - lyxigt nybyggt - UNESCO-reservat - La Quinta Golf - Sjö och klubb - havsutsikt - hemautomation - garageplatser - gym och spa


Hansson & Hertzell presenterar stolt det fjärde projektet på Real de La Quinta bostads Country Club Resort®, Sabinas, det mest ambitiösa hittills. Njuter av ett högt läge på en sluttande sluttning, och drar fördel av de naturliga konturerna för att erbjuda fantastiska lägenheter med spektakulär panoramautsikt över resorten, sjön och kusten.

Arkitektoniskt är denna nybyggda bostadsutveckling i Marbella en noggrann blandning av modern design och traditionella material som subtilt suddar ut gränserna mellan konstruktionen och naturen där den ligger inbäddad.

När man besöker det nya byggprojektets mark i Marbella får man snabbt en dubbel visuell uppfattning om stor påverkan. I söder finns den imponerande panoramautsikten över Medelhavet, dess ljus och lugnet i kustlandskapet; och i norr är vi omgivna av bergens klippiga massiv, som med sin robusthet och kroppslighet genererar det extraordinära klimat som vi njuter av i detta

Denna rymliga lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum på bottenvåningen med en rymlig terrass gör den till ett perfekt hem för att njuta av utomhusutrymmet året runt.

Denna vackra sydvästläge fastighet har ett rymligt vardagsrum, fullt utrustat öppet kök, separat tvättstuga, 1 toalett, 2 stora sovrum, 2 badrum, golvvärme, hemautomation, och en mycket stor terrass. 2 garageplatser och 1 förråd ingår i priset.

Klicka här för alla fastigheter i denna fantastiska utveckling

Läs vårt blogginlägg om Real de La Quinta Resort


Real de La Quinta är en landmärke femstjärnig urbanisering med unika egenskaper som inte kan hittas någon annanstans på Medelhavskusten. Målet med projektet är att skapa en lyxig semesterort som är perfekt integrerad med den naturliga miljön och upprätthåller det lokala ekosystemet. Projektet siktar på att slutföras 2025.

Real de La Quinta ligger i Marbella-Benahavis (Malaga) och ligger vid foten av berget Sierra de Las Nieves. Det är ett biosfärreservat som deklarerats av UNESCO, som gränsar till Nueva Andalusia och Puerto Banús. Detta utmärkta läge ger sina invånare vacker utsikt mot havet och golfbanorna, och direkt tillgång till det skyddade naturområdet i bergen och sjön Istán.

Läget för Real de La Quinta Resort ger den speciella möjligheten att välja mellan bergen och stränderna, precis utanför dörren. Naturen är en del av livsstilen här, så njut av utomhuslivsstilen, ridning, vandring eller bara njut av solnedgångarna.

Marbella har välförtjänt varit en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder.

Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfaren att spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Real de La Quinta passar perfekt in i dessa egenskaper, och tack vare sitt läge och integritet lovar det att bli ännu en av Marbellas oöverträffade enklaver.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 122m2
Balkong: 72 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Våning : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Dubbelglas
Vattenfront
Hiss
Sydlig
Integritet
Bra område för uthyrning
Fitness Club
Nybyggd
Utsikt över berg
GYM
Larmsystem
Källare
Grönområden
Havsutsikt
Övervaknings kameror
Terrass
Air Condition
BBQ
Trädgård
Förråd
Nära strand
Turistlicens
Pool
Smart Home System
Jacuzzi
Öppen Planlösning
Elektriska fönsterluckor
Golf Utsikt
Golvvärme
Underjordisk parkering
Gated Community
Garage
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Modern
Tvättrum
Pool Bar
24 Hour Security
Utsikt över pool
Automatisk port
Eco-Home
Bottenplan
Sjöutsikt
Balkong
Gemensam Pool
Tennis
Inomhuspool
Lekplats för barn

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet