Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-OE-325

129.900€
Pris per m2 1.665€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-OE-325

Beskrivning

Renoverat Radhus i Torrevieja

Pris per m2 1.665€/m2
Byggd 78m2
Sovrum 3
Badrum 1
Toaletter 1
Pool Gemensam
3 bäddar & 1 badrum | Renoverad | Över 3 våningar | Grönområden | Gemensam pool | Nära Playa del Cura | Östläge

Hansson & Hertzell är glada att kunna presentera ett renoverat radhus i Nueva Torrevieja. Huset ligger i det lugna området Nueva Torrevieja med närhet till centrum och stränderna Playa Del Cura och Playa Los Locos.

Huset har en östlig orientering på huvudterrassen där du går in i huset. Vardagsrummet och det stora sovrummet är orienterade mot väster med utsikt över
den gemensamma trädgården och poolområdet. På bottenvåningen hittar vi det renoverade köket och vardagsrummet samt en toalett.

På första våningen finns två dubbelrum med franska balkonger och ett renoverat badrum. Från det stora sovrummet finns en trappa som leder upp till den slutna takterrassen som kan användas som 3:e sovrummet eller andra vardagsrummet.
I området finns det gott om butiker, restauranger och vårdcentraler. Ett bra köp, säljs med möbler och apparater som på bilderna.

Klicka här för alla fastigheter i Torrevieja

Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante, och staden var från början en liten fiskeby som vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarresorter här.

Många utlänningar har också bosatt sig på senare tid, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för personer med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av de bästa i världen, enligt Världshälsoorganisationen.

Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en levande och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Kontakta Hansson & Hertzell idag för mer information!
+34 634 044 970

Egenskaper

Byggår: 1989
Sovrum: 3
Badrum: 1
Toaletter: 1
Byggd: 78m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Våning : 3
Inbyggda garderober: 2
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
renoverat
Gated Community
Balkong
Integritet
Kust
Air Condition
Förråd
Utsikt över pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet