Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-REI-MARTINET-2

6.950.000€
Pris per m2 14.242€/m2

Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-REI-MARTINET-2

Beskrivning

Ibiza villor med utsikt över Formentera till salu

Pris per m2 14.242€/m2
Byggd 488m2
Tomt 1.010m2
Sovrum 6
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat

6 bäddar och badrum - Trippel A-läge - Lyxig nybyggnad - Havsutsikt - Utsikt över Formentera - Källare - Nära stränder - Vandringsled - Välj material


Hansson och Hertzell presenterar stolt denna lyxiga frontlinjevilla, med hisnande havsutsikt och utsikt mot Formentera.

Den mycket rymliga och moderna designen av detta projekt erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende på den vackra vita ön Ibiza. Det finns två nybyggda villor till salu som är mycket bekvämt belägna nära den vackra bukten Talamanca och inte långt från den livliga byn Jesus. De många fönstren och skjutdörrarna i glas ger mycket kontakt med terrasserna och från varje terrass kommer du att kunna njuta av utsikten mot havet.

Varje villa kommer att ha 6 sovrum, alla med eget badrum, ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning och en stor källare. Under byggprocessen kan du fortfarande välja din egen finish, helt upp till din egen stil och standard.

Klicka här för alla våra fastigheter på White Island


Ibiza, den fantastiska Balearerna som ligger i Medelhavet, är känd för sitt livliga nattliv, vackra stränder och kristallklara vatten. Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort eller en livlig festscen, har Ibiza något att erbjuda alla.

Denna förtrollande ö är hem för några av de mest eftertraktade fastigheterna i världen, med ett varierat utbud av lyxiga villor och lägenheter. Från elegant modern design till traditionella hem i medelhavsstil, Ibiza har en fastighet som passar alla smaker.

Öns varma klimat, idylliska landskap och världsberömda musikscen gör den till ett populärt resmål för både turister och kändisar. Genom att äga en fastighet på Ibiza kan du uppleva denna magiska ö året runt, njuta av solen, havet och den pulserande kulturen.

Att investera i en fastighet på Ibiza är inte bara ett smart ekonomiskt beslut, utan också ett livsstilsval. Med sin oöverträffade skönhet och oändliga möjligheter till äventyr är Ibiza en verkligt unik och anmärkningsvärd plats att kalla hem. Missa inte chansen att göra denna förtrollande ö till din egen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 6
Badrum: 6
Byggd: 488m2
Tomt: 1.010m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 12 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Utan Möbler
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Källare
24 Hour Security
Nära strand
Eco-Home
Smart Home System
Balkong
Elektriska fönsterluckor
Vattenfront
Underjordisk parkering
Integritet
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Kust
Air Condition
Köksutrustning
Nybyggd
Förråd
Automatisk port
Pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet