Lägenhet · Nybyggnad Alicante · Ref. SPC-36448

281.000€
Pris per m2 3.054€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Alicante · Ref. SPC-36448

Beskrivning

Pris per m2 3.054€/m2
Byggd 92m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA LÄGENHETER I ALICANTE STAD Nybyggnation av 53 lägenheter i Alicante stad. Eleganta designlägenheter med 2, 3 och 4 sovrum med garage och förråd som ligger 10 minuters promenad från stadens centrum. Allt du behöver inom räckhåll. Denna byggnad har spektakulära gemensamma utrymmen på taket, unika i staden, med otrolig panoramautsikt över Medelhavet, du kommer att njuta av en pool, grönområden, sociala utrymmen , gym och solarium på taket med solbadplatser. Alicante ligger mitt på Costa Blanca och är ett av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med Medelhavets lugna vatten, är en del av attraktionskraften hos denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här. Kusten är utan tvekan Alicantes favoritområde för rekreation. Promenaden Explanada de España, som ligger mittemot hamnen, är en livlig boulevard med terrasser och kaféer.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 92m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Gym
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Useable Build Space: 65 Msq.
Location: Coastal
Terrace: 4 Msq.
Beach: 1000 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet