Lägenhet · Nybyggnad Alicante · Ref. SPC-58004

416.500€
Pris per m2 3.414€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Alicante · Ref. SPC-58004

Beskrivning

Pris per m2 3.414€/m2
Byggd 122m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA LÄGENHETER I ALICANTE STAD Nybyggt bostadsområde beläget nära hamnen i Alicante, gångavstånd till havet och stadens centrum. Detta bostadsområde erbjuder lägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum där alla kan njuta av sitt eget utrymme. För att du ska få maximal komfort i ditt nya hem kommer huset att utrustas med en komplett installation av varm-kall luftkonditionering genom kanaler med drivning i vardagsrum och sovrum Hissarna med tillgång från garaget till alla våningar i bostaden. Dörrarna kommer att vara automatiska och rostfria i kabinen och förses med larm och telefonservice för nödsituationer. Bostaden inkluderar ett gemensamt garage, förråd, gym och en magnifik pool belägen på byggnadens tak. Från höjderna kommer du att njuta av ett behagligt bad medan du beskådar en otrolig utsikt över havet och Alicantes skyline. Utvecklingen erbjuder de bästa interiörkvaliteterna och en exteriörarkitektur i enlighet med XXI-talets estetik och behov. Lägenheter belägna på en privilegierad plats med utmärkta kommunikationer och tjänster som kommer att göra ditt liv mycket bekvämare. Beläget mitt på Costa Blanca, är Alicante ett av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med Medelhavets lugna vatten, är en del av lockelsen för denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här. Kustlinjen är utan tvekan favoritplatsen för Alicantes invånare. Explanada de España-promenaden, som ligger mittemot hamnen, är en livlig boulevard prickad med terrasser och trottoarkaféer.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 122m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Gym
Elevator/Lift
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Air Conditioning: Pre-Installed
Views: Sea
Double Bedrooms: 4
Location: Coastal
Near Metro Station, Train Station
Terrace: 7 Msq.
Beach: 700 Meters
Useable Build Space: 94 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet