Villa · Nybyggnad Moraira · Ref. SPC-97136

1.595.000€
Pris per m2 4.311€/m2

Villa · Nybyggnad Moraira · Ref. SPC-97136

Beskrivning

Pris per m2 4.311€/m2
Byggd 370m2
Tomt 1.003m2
Sovrum 5
Badrum 4
Pool Ja

LYXIG NYBYGGD VILLA I MORAIRA Nybyggd lyxvilla med de bästa kvaliteterna, med gångavstånd till de vackra stränderna och Morairas centrum. Denna lyxvilla är fördelad på 3 våningar: på bottenvåningen (147,30m2) finns ett stort ljust vardagsrum bredvid det öppna köket med en kokö, en gästtoalett och ett sovrum med eget badrum. På utsidan av denna våning hittar vi poolen och grillplatsen. Sedan går vi upp till övervåningen (133,65m2) där vi hittar 3 rymliga rum med sina badrum en suite. Slutligen källarvåningen, där det leder till ett dubbelgarage och tvättstuga. EXTRAS: Tekniska snickerier med säkerhetsglas, komplett kök med Siemens-apparater, badrum och kranar av märket Roca, LED-belysning, aerotermiskt system för varmvatten och golvvärme, kanaliserad luftkonditionering (varm och kall) i hela huset, solpaneler, inbyggda garderober, elektriska fönsterluckor, interiört larm, förinstallation av utvändigt larm och övervakningskameror. Rektangulär pool med överflödssystem på 12x4,5 meter, grillplats på 22 m2, tvättstuga, färdig trädgård. Automatiska dörrar. Energiklass A. Sydorientering. Moraira är en liten stad med bra restauranger, barer och gott om stormarknader runt omkring. Det finns en mycket trevlig strand precis intill staden som är bra för familjer. Från strandpromenaden har man en fantastisk utsikt över Penon Ifach på andra sidan bukten i Calpe. Kustvägen dit är väl värd att gå med spektakulära vyer. Moraira ligger ungefär 1 timme och 15 minuter norrut på A7 från Alicantes flygplats och är ganska lätt att ta sig till. Det är ungefär lika långt eller lite mindre söderut från Valencias flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 370m2
Tomt: 1.003m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Near Schools
Air Conditioning: Pre-Installed
Views: Sea
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 1200 Meters
Double Garage
Terrace: 92 Msq.
WC: 1
Double Bedrooms: 5
BBQ
Location: Coastal, Mountain
Useable Build Space: 280 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet