Villa · Nybyggnad Rojales · Ref. GNR-21296

1.275.000€
Pris per m2 5.100€/m2

Villa · Nybyggnad Rojales · Ref. GNR-21296

Beskrivning

Pris per m2 5.100€/m2
Byggd 250m2
Tomt 390m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja

DESIGNVILLA VID HAVET Designvilla med en total yta på 250 kvadratmeter med utsikt över Guardamar och havet. Den har 3 sovrum med eget badrum och terrasser med utsikt över Sierra del Recorral. Från infinitypoolen kan du njuta av den vackra utsikten och de naturliga omgivningarna i Rojales. Det naturliga ljuset på bottenvåningen tack vare den engelska uteplatsen gör att du också kan maximera användningen av detta utrymme för ytterligare sovrum, förvaringsutrymmen eller för det nöjesområde som du alltid har drömt om att ha. Residencials exklusiva och hållbara villor är utformade för att fullt ut kunna njuta av den magnifika utsikten över Guardamars skyline. En kombination av havsutsikt, natur och lyxig livsstil inom räckhåll från Ciudad Quesada och Rojales med alla bekvämligheter nära till hands. Den hållbara designen, den högkvalitativa finishen och det unika läget gör detta projekt till ett av de bästa som Costa Blanca har att erbjuda.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 250m2
Tomt: 390m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Near Golf / Golf Resort Property
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Under-Build / Basement
Terrace: 112 Msq.
Beach: 4600 Meters
Useable Build Space: 230 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet