Lägenhet · Nybyggnad Calpe · Ref. GNR-62944

495.000€
Pris per m2 6.429€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Calpe · Ref. GNR-62944

Beskrivning

Pris per m2 6.429€/m2
Byggd 77m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA LÄGENHETER MED HAVSUTSIKT I CALPE Nybyggd bostadsområde med lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum med stora terrasser i Calpe. Två torn med 18 våningar med vackra lägenheter med utsikt över havet och saltsjön i Calpe. Komplett installation av luftkonditionering med kanal, med pump. av kyla och värme, med aerotermisk styrtermostat i vardagsrum. Stora gemensamma utrymmen med trädgårdar, pool, paddeltennis, barnområde. På 11:e våningen i torn 1: infinity pool, bastu, gym och chill area out med havsutsikt. Calpe, en av städerna i La Marina Alta, ligger på den norra kusten i provinsen Alicante, omgiven av städerna Altea, Benidorm, Teulada-Moraira, Benissa. Calpe har en underbar blandning av gammal valenciansk kultur och moderna turistanläggningar. Det är en utmärkt utgångspunkt för att utforska det lokala området eller njuta av de många lokala stränderna. Bara Calpe har tre av kustens vackraste sandstränder. Calpe har också två segelklubbar: Real Club Náutico de Calpe och Club Náutico de Puerto Blanco. Fiskebyn Calpe har nu förvandlats till en turistmagnet, och staden har ett idealiskt läge, lätt att nå via motorvägen A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. Det är ungefär en timmes bilresa från Alicantes flygplats och 1,5 timmar till Valencias flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 77m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Gym
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Trees
Near Schools
Double Bedrooms: 2
Views: Sea
Near Childrens Parks
Air Conditioning: Yes
Terrace: 31 Msq.
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Useable Build Space: 62 Msq.
Beach: 100 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet