Villa · Nybyggnad Benijofar · Ref. GNR-92507

345.000€
Pris per m2 3.833€/m2

Villa · Nybyggnad Benijofar · Ref. GNR-92507

Beskrivning

Pris per m2 3.833€/m2
Byggd 90m2
Tomt 240m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGG MODERNA VILLOR I BENIJOFAR Nybyggda villor belägna i Benijófar, ett privilegierat område på Costa Blanca, utrustade med alla tjänster, 20 minuter från Alicantes flygplats, nära Guardamars vackra stränder och flera golfbanor. Det är en villa i modern stil som består av ett rymligt vardagsrum/matsal med ett kök i öppen planlösning, 2 sovrum (ett av dem med eget badrum) och 2 badrum. Den har också en privat tomt med terrass, parkeringsplats, privat pool, trädgård i medelhavsstil med fantastisk utsikt. Huset har även varm och kall luftkonditionering, videointercom och säkerhetsdörr. Benijofar det är en härlig by med en charmig kyrka och alla tjänster som stormarknader, apotek, banker, restauranger och naturpark som ligger mycket nära villorna. Det finns flera golfbanor i närheten samt vattenparker i närliggande Rojales och Torrevieja. Benijófar ligger några minuter från N-332 och AP-7. Bara 30 minuter från Alicantes flygplats, 10 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja. Benijofar det är en härlig by med en charmig kyrka och ett attraktivt torg/torg som ligger inåt landet på södra Costa Blanca, nära turistorterna Guardamar del Segura och Torrevieja. Benijofar är också ett populärt ställe att bo på under sommarlovet eftersom det är tillräckligt nära kustorterna men ändå tyst nog för att kunna komma bort från allt. Det finns flera golfbanor i närheten samt vattenparker i närliggande Rojales och Torrevieja. De närmaste och bästa stränderna till Benijofar ligger cirka femton minuter bort med bil och är några av de bästa stränderna på södra Costa Blanca, vid Guardamar del Segura och Torrevieja. Det finns också regelbundna busslinjer från Benijofar till Guardamar del Segura och Torrevieja med enkel tillgång till stränderna.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Tomt: 240m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Bus Route
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Golf / Golf Resort Property
Location: Rural, Urbanisation
Useable Build Space: 77 Msq.
Terrace: 30 Msq.
Beach: 8000 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet