Lägenhet · Nybyggnad Villajoyosa · Ref. GNR-41480

260.000€
Pris per m2 2.364€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Villajoyosa · Ref. GNR-41480

Beskrivning

Pris per m2 2.364€/m2
Byggd 110m2
Tomt 94m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA LÄGENHETER I VILLAJOYOSA NÄRA HAVET Nybyggd bostadsområde med 32 lägenheter med 2 och 3 sovrum, terrasser, garage och förråd, kommunal område med pool. Lägenheterna på bottenvåningen har en trädgård och takvåningarna har privat solarium. Alla lägenheter har garage och förråd. Installation av elektronisk video intercom. Förinstallation av luftkonditionering med kanal, fördelning till alla rum i huset. Installation av rökutvinning. Komplexen ligger 10 minuter från Villjoyosas centrum och 5 minuter från Paraíso-stranden. Villjoyosa är en dold pärla på spanska Costa Blanca. Denna färgglada fiskeby ligger mellan Benidorm och El Campello, cirka 30 minuter med bil från Alicantes flygplats. På senare år har den idylliska staden blivit en eftertraktad plats för andrahandsboende och turister. Villajoyosa har mycket att erbjuda, från den breda sandstranden till de smala och färgglada gatorna i den historiska stadskärnan. I dag bor mer än trettiotusen människor i Villajoyosa och framför allt är det de färgglada husen som erbjuder massor av inspiration för de många konstnärerna. Villajoyosa är också känt för sitt läckra museum med chokladfabriken Valor.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 110m2
Tomt: 94m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Communal Pool
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Views: Sea
Near Childrens Parks
Double Bedrooms: 3
Beach: 400 Meters
Terrace: 11 Msq.
Useable Build Space: 95 Msq.
Near Metro Station

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet