· Nybyggnad Águilas · Ref. GNR-51634

431.000€
Pris per m2 4.537€/m2

· Nybyggnad Águilas · Ref. GNR-51634

Beskrivning

Pris per m2 4.537€/m2
Byggd 95m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

HAVETS LYN I DITT HEM !!! 1, 2 och 3 sovrum, takvåningar och duplex med spektakulära terrasser. Först havets linje på en kulle framför Isla del Fraile i Águilas. Dess design och arkitektur är integrerad i skönheten i den naturliga miljön där den finns, respekterar och berikar den. Tack vare sitt höga läge har bostäderna utformats för att få ut det mesta av naturligt ljus och för att erbjuda spektakulär utsikt över Medelhavet från sina stora terrasser. De ädla materialen, användningen av bergets morfologi och den stora mängden vegetation uppnår en perfekt harmoni mellan bostäderna och den naturliga miljön där den ligger. Bostaden ligger i Isla del Fraile Resort, som har sportområden, restauranger och privat säkerhet. Några minuter bort finns kommersiella områden med ett snabbköp, restauranger, biografer och alla tjänster som erbjuds av staden Águilas. Staden Águilas har 28 kilometer kust där det finns 35 stränder med olika typer av sand och tjocklek i olika landskap, från vikar och jungfruliga stränder i naturliga miljöer till stadens stränder i Águilas. Dess varma ökenklimat finns året runt med ett årligt genomsnitt på 22º med milda temperaturer på vintern och mycket varmt på sommaren. Águilas är en perfekt enklav för dykning, vattensporter, vandring och golf.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 95m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Beach: 300 Meters
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 76 Msq.
Terrace: 21 Msq.
Location: Coastal, Rural, Urbanisation

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet