Radhus · Nybyggnad San Pedro del Pinatar · Ref. GNR-58526

217.900€
Pris per m2 1.963€/m2

Radhus · Nybyggnad San Pedro del Pinatar · Ref. GNR-58526

Beskrivning

Pris per m2 1.963€/m2
Byggd 111m2
Tomt 20m2
Sovrum 3
Badrum 2

NYBYGGDA RADHUS I SAN PEDRO DEL PINATAR Nybyggda bostäder med exklusiva 3 radhus med 3 sovrum och 3 badrum som är utformade för att erbjuda maximal komfort och funktionalitet i sina utrymmen. Varje fastighet har terrasser som ger en perfekt atmosfär för att njuta av utomhus. Bostäderna har split luftkonditioneringsinstallation. Köket är utrustat med vitvaror, såsom ugn, mikrovågsugn, kylskåp, diskmaskin, keramisk spis och fläktkåpa. Residential Almirante inkluderar dessutom förinstallation av solcellspaneler, vilket gör dessa bostäder till ett hållbart och energieffektivt alternativ. Som ett extra objekt kan du få pool eller jacuzzi mot en extra kostnad. San Pedro del Pinatars privilegierade läge vid Mar Menor och Medelhavskusten lockar dem som är intresserade av segling och vattensporter och erbjuder båtplatser i marinan och yachtklubbar, medan stränderna och de naturliga gyttjebaden De lockar dem som söker säker sol, hav och sand. San Pedro del Pinatar har ett etablerat samhälle och erbjuder ett utmärkt utbud av aktiviteter, inklusive en inomhuspool och idrottsanläggningar, samt ett program av sociala aktiviteter under hela året tack vare det behagliga vinterklimatet. Fördelarna med de för regionen typiska gyttjebaden eller det lugna vattnet i Mar Menor har gynnat tillväxten av Lo Pagán, som för närvarande har alla typer av bekvämligheter. Dessutom har den ett utmärkt läge, bara 5 minuter från köpcentret Dos Mares. Flygplatsen Murcia/Corvera ligger 30 minuter bort och Alicante flygplats ligger en timmes bilresa bort.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 111m2
Tomt: 20m2
Kök : 0
Trädgård
Key Ready
Solarium: Yes
Gated
Near Schools
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 90 Msq.
Beach: 2000 Meters
Location: Coastal
Terrace: 18 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet