Villa · Nybyggnad Los Montesinos · Ref. GNR-56941

323.000€
Pris per m2 3.263€/m2

Villa · Nybyggnad Los Montesinos · Ref. GNR-56941

Beskrivning

Pris per m2 3.263€/m2
Byggd 99m2
Tomt 143m2
Sovrum 3
Badrum 3

NYBYGGDA PARHUS I LOS MONTESINOS Nybyggnadsprojektet ligger i La Herrada (Los Montesinos), i ett privilegierat läge nära de bästa stränderna i Guardamar och med alla bekvämligheter som erbjuds av en stor kommun som Los Montesinos. Detta projekt har 32 parhusvillor i två våningar med cirka 150 m2 tomt, som levereras med den bästa utrustningen, inklusive solarium, badskärmar, trädgård färdig med konstgräs av bästa kvalitet dekorativa trädgårdselement, och förinstallation för solpaneler, eluttag och grindmotor för fordon. Denna villa har 3 sovrum, 3 badrum, öppet kök med vardagsrum, inbyggda garderober, terrass. Valfri privat pool. Den typiska staden Los Montesinos är strategiskt belägen 10 minuter med bil från stränderna och fritidsaktiviteterna i Torrevieja (med alla tjänster som en storstad har: teater, 2 sjukhus, internationella skolor, etc.), från flera golfbanor och med enkel tillgång till motorvägen A7 för att nå Alicantes flygplats på 20 min. I urbaniseringen finns stormarknader och barer för daglig service, som är en lantlig och lugn miljö. Klimatet i detta område garanterar 300 soldagar per år med en medeltemperatur på 20ºC, vilket tillsammans med den rika gastronomin och de kulturella och sportsliga aktiviteter som finns i dess omgivningar gör detta område till en idealisk plats för att etablera en andra bostad för semester eller en lugn plats att bo permanent.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 99m2
Tomt: 143m2
Kök : 0
Trädgård
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 80 Msq.
Beach: 9000 Meters
Terrace: 53 Msq.
Location: Coastal, Rural

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet