Villa · Nybyggnad Benissa · Ref. GNR-73928

2.595.000€
Pris per m2 4.735€/m2

Villa · Nybyggnad Benissa · Ref. GNR-73928

Beskrivning

Pris per m2 4.735€/m2
Byggd 548m2
Tomt 964m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool Ja

NYBYGGD LYXVILLA I BENISSA Nybyggd lyxvilla i Benissa med utsikt över havet och Peñón de Ifach. Denna villa, med exponerade paneler i betong, har 4 våningar som är sammankopplade med en hiss och en intern trappa. Bottenvåningen har ett stort öppet vardagsrum-matrum-kök och gästtoalett. Köket är fullt utrustat och har en matlagningsö. Skjutdörrar i takhöjd ger direkt tillgång till en rymlig terrass och pool. På övervåningen finns två sovrum med egna badrum och en terrass. Fastigheten har 2 källare. Källare nummer 1 har ytterligare två sovrum, vart och ett med eget badrum och en tvättstuga. I källaren nummer 2 finns gym, källare och ett garage med plats för 4 bilar. Huset har luftkonditionering (med kanaler) och centralvärme med värmepump. Det har en automatisk entrédörr med en separat gångtunnel och en intercom. På samma nivå som huvudbyggnaden ligger poolen. Inkluderar utvändiga snickerier med automatiska fönsterluckor och myggnät i sovrummen, inbyggda garderober med moduler och grundläggande larminstallation. Benissa ligger mot norra änden av Costa Blanca, precis vid motorvägen A-7. Resan till och från Alicantes flygplats tar drygt en timme. Staden är liten, men förtrollande med sin medeltida arkitektur och charmiga torg. Även om det bara är 5 kilometer till havet - som kråkfågel - ligger de närmaste stränderna på väg ungefär 11 kilometer bort och kuststäderna Calpe (i söder) och Moraira (i nordost) ligger ungefär 12 kilometer bort. Utsikten över Medelhavet, vädret, den vilda naturen, ljusets kvalitet, städernas arkitektur, Benissa kommer att förföra dig. Alicantes flygplats ligger 1 timme bort.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 548m2
Tomt: 964m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Views: Sea
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 2
Double Bedrooms: 4
Beach: 2500 Meters
Location: Coastal
Terrace: 220 Msq.
Central Heating, Air Conditioning: Yes
Useable Build Space: 417 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet