Villa · Nybyggnad Aspe · Ref. GNR-16296

359.000€
Pris per m2 2.546€/m2

Villa · Nybyggnad Aspe · Ref. GNR-16296

Beskrivning

Pris per m2 2.546€/m2
Byggd 141m2
Tomt 420m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGD MODERN VILLA I ASPE Nybyggd villa med modern och innovativ design i La Romana, Aspe. Villa med 3 sovrum, 2 badrum öppen planlösning kök med vardagsrum, terrass, privat trädgård med pool och parkeringsplats. Villorna är förinstallerade för A/C varm och kall och elektriska persienner till alla fönster. Dessutom har du möjlighet att välja kakel och kök så att villan blir färdig till din egen stil och färg. I närheten av Aspe finns en mycket speciell stad La Romana på bekvämt gångavstånd från vår utveckling. La Romana har en välmående ekonomi baserad på jordbruket som omger staden och detta välstånd återspeglas i de pittoreska palmkantade gatorna som är mycket välskötta. Det finns ett medicinskt centrum, flera stormarknader, järnhandel, affärer, banker, bagare, restauranger, barer och kaféer samt en lördagsmarknad där du kan köpa lokalt odlade grönsaker och färsk fisk. Regionen är känd för sin odling av ätbara druvor och även för att producera ett brett utbud av viner som kan provas i de traditionella barerna tillsammans med många olika smakliga lokala tapas och du kan också besöka de många bodegor som ligger nära staden. För golfälskare finns det två utmärkta golfbanor, Font de Llop i Aspe och Alenda Golf i Monforte del Cid, bara 15 minuters bilresa. Stränderna och Alicantes flygplats ligger bara 30 minuters bilresa bort. La Romana är en säker och vänlig plats att bo på och genom att äga en fastighet i La Romana blir du en del av ett genuint samhälle - med alla de bekvämligheter du behöver för att leva i vardagen på din tröskel.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 141m2
Tomt: 420m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Air Conditioning: Pre-Installed
Terrace: 20 Msq.
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 115 Msq.
Location: Rural
Beach: 36000 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet