Villa · Nybyggnad Alhama de Murcia · Ref. GNR-75293

416.900€
Pris per m2 3.283€/m2

Villa · Nybyggnad Alhama de Murcia · Ref. GNR-75293

Beskrivning

Pris per m2 3.283€/m2
Byggd 127m2
Tomt 284m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I CONDADO DE ALHAMA GOLFBANA Nybyggt bostadsområde med villor och lägenheter i Condado de Alhama. Det finns 11 oberoende villor med privat pool, solarium och parkeringsplats utomhus, med stora terrasser i söderläge och sommarkök, där du kan njuta av solen året runt. Dessa vackra villor, byggda med högsta kvalitetsstandard, har 2, 3 eller 4 sovrum och 2 eller 3 fullt utrustade badrum. Villorna har utformats med en modern stil och ett öppet planerat koncept som består av ett utrustat kök och ett vardagsrum/matsal. Projektet ligger i Condado de Alhama, Murcia, i en lyxig resort med sportområden och omgiven av natur, all service och flera golfbanor. Fastigheten kommer att uppfylla de högsta standarderna och kommer att vara utrustad med: Privat pool med soldusch och stora grönområden. Kök helt möblerat och utrustat med ugn och mikrovågsugn upphöjd och i kolonn, integrerat kylskåp och diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Belysning: inne i fastigheten (matsal, kök, korridorer och badrum) samt i utomhusområden. Fodrade garderober med lådor och hyllor. Fullt utrustade badrum med kommod, hängande toalett, spegel, väggmonterad dusch, duschväggar och golvvärme. Förinstallation för luftkonditionering med kanal. Sommarkök på solariumet. Solarium. Parkeringsplats utomhus. Laddningspunkter för elbilar. Condado de Alhama Golf Resort är en fantastisk golfanläggning med många faciliteter och tjänster . Ett köpcentrum, ett sportcenter, en mängd olika barer och restauranger, stormarknader och över 25 gemensamma pooler och trädgårdar. Condado de Alhama Golf Resort har en egen Jack Nicklaus-designad golfbana och ligger bara 15 minuter från de vackra stränderna Bolnuevo och Mazarron. Mazarron har över 35 km kust, varav en stor del är orörd kust. Ett flertal stränder i Mazarronbukten har tilldelats den blå flaggan för sin kvalitet. Condado de Alhama Golf Resort ligger bara 20 minuter från den nya internationella flygplatsen i Corvera.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 127m2
Tomt: 284m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Location: Rural, Urbanisation
Double Bedrooms: 4
Useable Build Space: 120 Msq.
Beach: 20000 Meters
Terrace: 157 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet