Lägenhet · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. GNR-61813

270.700€
Pris per m2 2.506€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. GNR-61813

Beskrivning

Pris per m2 2.506€/m2
Byggd 108m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

BOTTENVÅNINGSLÄGENHET I LYXIGT BOSTADSOMRÅDE VID HAVET Föreställ dig en plats där havet och naturen blir huvudpersonerna i en otrolig historia: din. Föreställ dig en miljö där du kan låta fantasin få fritt spelrum och leva tusen äventyr på land och till sjöss. Välkommen till detta nya bostadsområde i Campoamor, hemmet där du kan leva det liv du alltid har drömt om med den vackraste horisonten i bakgrunden: Medelhavet. Bottenvåningslägenhet med trädgård, 3 sovrum, stor terrass, kök utrustat med moderna apparater, de mest exklusiva detaljerna och gemensamma utrymmen utformade för hela familjens njutning. Att bo i denna bostad är att känna Medelhavet i varje rum i huset. Bostaden ligger i den högsta delen av Campoamor, mycket nära La Glea Beach och marinan. En samtida och modern arkitektonisk design som erbjuder exklusiva bostäder med högkvalitativ finish, som kombinerar rymlighet och ny teknik när det gäller effektivitet och konstruktion. Den imponerande fasaden, balansen i formerna, trädgården och bostädernas enorma terrasser gör detta bostadsområde till en vacker arkitektonisk referens i Medelhavsområdet. Du kommer att kunna njuta av grönområden för promenader och solbadning. I de gemensamma utrymmena finns en stor uppvärmd inomhuspool, en relaxavdelning på takterrassen, ett sportområde för utomhusträning, ett gym, en lekplats för barn och en stor utomhuspool tillsammans med en mindre för barn och ett gourmetrum. Och eftersom vi vet att du kommer att älska att cykla i området har vi reserverat utrymme för cykelförvaring. De boende kommer att njuta av ett förstklassigt bostadsområde som är fullt tillgängligt för personer med nedsatt rörlighet och med garantin att bo i ett område som skyddas av privat säkerhet. Bara 1000 meter från stranden och en kort bilresa från köpcentrum, berömda golfbanor, restauranger med utsökt gastronomi och större städer som Alicante och Murcia bara en timme bort. Allt detta i ett klimat med 300 soldagar per år och en genomsnittlig årstemperatur på nästan 20ºC. Den perfekta platsen för din semester eller för att etablera din permanenta bostad.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 108m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Gym
parking
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Near Trees
Near Schools
Near Commercial Center
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 82 Msq.
Beach: 1000 Meters
Location: Coastal, Rural, Urbanisation
Terrace: 26 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet