Villa · Nybyggnad Los Alcázares · Ref. GNR-31505

210.000€
Pris per m2 2.838€/m2

Villa · Nybyggnad Los Alcázares · Ref. GNR-31505

Beskrivning

Pris per m2 2.838€/m2
Byggd 74m2
Tomt 175m2
Sovrum 2
Badrum 2

NYBYGGDA PARVILLOR I LOS ALCAZARES Dessa rymliga, väldesignade villor är byggda i par. Varje villa har sin egen privata 175m2 tomt som ger gott om terrasser, poolområde och trädgård på tre sidor av villan. Vi tror att dessa villor erbjuder det bästa värdet för pengarna i Spanien – vi erbjuder en parhus villa med mer än 100m2 terrass (solarium kan läggas till mot extra kostnad), poolområde eller trädgård till priset av en lägenhet. Villorna har designats med uteliv i åtanke. Vardagsrummet har två stora dubbeldörrar med utsikt över terrassen och poolområdet perfekt för uteservering. Gott om terrasser på framsidan och baksidan ser till att ägarna kan sola hela dagen. Villorna har modernt utrustade kök med ett urval av färger för köksenheter och väggplattor i både kök och badrum och även golv och terrasser. De två bekväma dubbelrum har båda inbyggda garderober. Ett sovrum har ett eget duschrum och det finns ett andra gästduschrum för sovrum 2. Trädgårdarna är omgivna av en 40 cm vägg med häckning för avskildhet på framsidan med grindar. Köpare kan välja att öka höjden på muren runt den bakre trädgården upp till en höjd av 180 cm (5 fot 10 tum) eller lägga till staket eller häck för avskildhet. En stor solterrass på taket med en spiraltrappa är tillgänglig mot en extra kostnad. Varje villa har ett stort garage som även skulle kunna användas som hobbyrum eller studio. Pooler eller jacuzzi kan läggas till mot extra kostnad. Vi har planer på att bygga ett tredje sovrum på taket av villorna. Bostad med villor som ligger 1 km från stranden och staden Los Alcázares, där du kan utöva olika vattensporter, omgiven av flera golfbanor. Staden Cartagena mindre än 15 minuter med bil och 30 minuter från Murcia Corvera flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 74m2
Tomt: 175m2
Kök : 0
Trädgård
Gated
Near Schools
Near Commercial Center
Useable Build Space: 60 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Golf / Golf Resort Property
Number of Parking Spaces: 2
Location: Coastal
Beach: 1000 Meters
Terrace: 30 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet