Lägenhet · Nybyggnad Benitachell · Ref. GNR-54006

434.000€
Pris per m2 4.932€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Benitachell · Ref. GNR-54006

Beskrivning

Pris per m2 4.932€/m2
Byggd 88m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA BOSTÄDER I CUMBRE DEL SOL Nybyggda moderna lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum, kök öppet mot vardagsrummet, med olika modeller att välja mellan: terrass och trädgård på lägenheterna på bottenvåningen, solarium på översta våningen. Alla fastigheter distribueras för att få ut det mesta av utrymmet, dra nytta av Medelhavsljuset och erbjuda ett plus av komfort i din dag till dag. Utrustningen i lägenheterna är också inriktad på komfort med golvvärme, varm och kall luftkonditionering genom ledningar med termostat i vardagsrummet, varmvatten genom Altherma-systemet, elektriska apparater ingår och ett projekt av dekoration för att ge dem stil och värme. De gemensamma områdena är utformade för att koppla av och njuta som en familj, med pool omgiven av stora terrasser för att njuta av solen, lekplats för barn, social klubb, trädgårdar och parkeringsområden. Inom kort avstånd till Cala del Llebeig, Morairas stadskärna och alla de tjänster som Residential Resort Cumbre del Sol är utrustad med. På den östligaste punkten i provinsen Alicante i Spanien ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Boende och gäster är de första att hälsa på den majestätiska solen varje morgon när den stiger upp över Medelhavets lugna vatten. Från vår exklusiva utsiktsplats, på den högsta punkten i kommunen Benitachell, erbjuder Cumbre del Sol panoramautsikt över havet och de naturparker som omger oss från Jávea till Moraira. Upptäck den exklusiva semesterorten på Costa Blanca och upptäck våra underbara förstklassiga lägenheter och villor, otroliga sport- och fritidsanläggningar och ett komplett utbud av tjänster för dem som har turen att göra Cumbre del Sol till sitt hem. Benitachell ligger 65 minuter från Alicantes flygplats och 1,5 timme från Valencias flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 88m2
Pool : Ja
Kök : 0
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Useable Build Space: 75 Msq.
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Beach: 1500 Meters
Terrace: 72 Msq.
Communal Pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet