Lägenhet · Nybyggnad Denia · Ref. GNR-74870

282.000€
Pris per m2 3.439€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Denia · Ref. GNR-74870

Beskrivning

Pris per m2 3.439€/m2
Byggd 82m2
Tomt 38m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

Avkoppling och välbefinnande vid Medelhavet I en miljö med fantastisk naturskönhet och med stora fritids- och sportattraktioner, stiger detta komplex 400 m från stranden Les Deveses de Denia. Bostadskomplex med fyra byggnader med 3 våningar, integrerat i en frodig trädgård med palmer och aromatiska växter, där de bästa finishen och materialen har använts för att skapa den perfekta miljön för din njutning och komfort. Vården i designen, valet av finish, luftkonditioneringssystemen och en noggrann landskapsarkitektur resulterar i exklusiva, ljusa och bekväma hem som vetter mot de oändliga stränderna med fin sand och skyddas av det majestätiska berget Montgó. Du kan välja mellan studior till 3-rumslägenheter, nyckelfärdiga och till priser från 93 700 euro. Restauranger med Michelin-stjärnor, golfbanor, ridning och solnedgångar vid kusten kompletterar ett oslagbart erbjudande som kompletteras med hus av hög arkitektonisk och konstruktiv kvalitet.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 82m2
Tomt: 38m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Communal Pool
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Trees
Near Bus Route
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 2
Air Conditioning: Yes
Beach: 400 Meters
Useable Build Space: 80 Msq.
Terrace: 60 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet