Villa · Nybyggnad Pilar de la Horadada · Ref. GNR-21856

1.595.000€
Pris per m2 7.559€/m2

Villa · Nybyggnad Pilar de la Horadada · Ref. GNR-21856

Beskrivning

Pris per m2 7.559€/m2
Byggd 211m2
Tomt 338m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I TORRE DE LA HORADADA Exklusivt bostadsområde med 2 lyxvillor med havsutsikt vid stranden Las Higuericas i Torre de la Horadada. Varje villa har oberoende tillgång från de omgivande gatorna, eftersom det inte finns någon intilliggande byggnad. Gator med låg trafik med stora grönområden runt bostaden, dessa aspekter är idealiska för unga familjemedlemmar. Villorna har en tomt på 336 m² eller 338 m² och en byggd yta på 211 m². Villorna är byggda med tre sovrum, men det är också möjligt att bygga dem med fyra sovrum. Ett av sovrummen är gjort med ett färdigt badrum. Köket är helt färdigt, med högkvalitativa material som valts av ägaren, inklusive vitvaror. Efter ett öppet koncept är matsalen omgiven av stora fönster, vilket ger en källa till behagligt dagsljus, med direkt tillgång till poolen och färdiga trädgårdar med belysning, bevattning och lokal vegetation. Tack vare dess utformning och inre fördelning uppnås ett mikroklimat som sträcker sig till varje bostadsutrymme i alla villor. Med den termiska och akustiska isoleringen erhålls dessutom en harmonisk och behaglig miljö. Allt detta innebär att villan är hållbar och respekterar miljön. Utvalda ytbehandlingar med material av högsta kvalitet, skräddarsydd lyxig design och maximal komfort tillsammans med luftkonditionering med varm och kall konduktans i alla utrymmen gör att man kan njuta av villan under varma somrar och även under mjuka vintrar, vilket gör det möjligt att bo här hela året. Utan att glömma ett täckt garage och parkering med oberoende ingång för 2 bilar. Torre de la Horadada ligger söder om Alicante i ett vackert läge vid kusten. De vackra stränderna Torre de la Horadada och Mil Palmeras har fin sand vacker strandpromenad. Det finns många restauranger, barer och butiker, även vattensporter, dykning och snorkling. Det finns goda förbindelser bara 40 minuter från Alicantes och Murcias Corveras flygplatser, med stora kommersiella köpcentrum och flera golfbanor som alla ligger inom räckhåll.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 211m2
Tomt: 338m2
Pool : Ja
Kök : 0
Location: Coastal
Terrace: 80 Msq.
Useable Build Space: 180 Msq.
Beach: 100 Meters
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet