Villa · Nybyggnad Cabo de Palos · Ref. GNR-87572

4.950.000€
Pris per m2 8.476€/m2

Villa · Nybyggnad Cabo de Palos · Ref. GNR-87572

Beskrivning

Pris per m2 8.476€/m2
Byggd 584m2
Tomt 1.000m2
Sovrum 5
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

VILLA MED FANTASTISK HAVSUTSIKT. FÖRSTA LINJEN PÅ KUSTEN Villan ligger i Cala Medina, känd för sina vilda klippor och utan tvekan ett paradis för ögonen. där du kan njuta av Medelhavets oändlighet, utsikten över den symboliska fyren, vackra soluppgångar och solnedgångar samt fyr, vackra soluppgångar och solnedgångar utan något hus som hindrar det. Omgiven av paradisiska badvikar där du kan utöva vattensporter, är det också ett paradis för älskare av dykning eftersom det har för dykälskare eftersom det har ett av de bästa marina reservaten i Medelhavet. Denna villa har ett mikroklimat som kan utsträckas till alla bostadsutrymmen tack vare den termiska och akustiska isoleringen i varje rum, vilket skapar en harmonisk och bekväm miljö, med särskild tonvikt på att göra huset hållbart och miljövänligt. Villan har en yta på 1.000 m2 tomt, 585 m2 byggd, förutom 805 m2 trädgård helt färdig med privat pool på 10 x 5 meter med ojämförlig utsikt, med rulltäckning och uppvärmd. Här finns också en utomhusjacuzzi och en relaxavdelning med panoramautsikt över Medelhavet. Grindarna till trädgården och garaget är automatiserade med infraröd fjärrkontroll. Garage för två fordon och utomhusparkering för ytterligare ett fordon. Trädgårdarna har ett vattenavledningssystem i golvet, helt färdiga och anpassningsbara med vegetation, bevattning och belysning. Terrasserna ligger på olika höjder och skapar en mysig atmosfär omgiven av vegetation och oändlig havsutsikt. Badrum med upphängda apparater, tvättställ på bänkskiva och kranar med termostat, luftkonditionering och uppvärmning, modernt och elegant kök med matplats, färdigställd, anpassningsbar design inklusive avancerade apparater inbäddade i designen och integrerad vinkällare. Villan är skyddad med TV-kameror utanför och rörelsedetektorer inuti. Fem minuter från hamnen i Cabo de Palos, strandpromenaden och restauranger där du kan njuta av de bästa rätterna från Medelhavet. Endast 12 km från det prestigefyllda Hotel Campo de Golf La Manga Club Resort. Flygplatserna Corvera (Murcia) och Alicante ligger 56 respektive 126 km bort.

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 584m2
Tomt: 1.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Källare
Privat Takterrass
BBQ
Jacuzzi
Nära strand
Gated Community
Smart Home System
Modern
Elektriska fönsterluckor
24 Hour Security
Larmsystem
Underjordisk parkering
Eco-Home
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Balkong
Air Condition
Köksutrustning
Öppen spis
Förråd
Pool Bar
Vattenfront
Pool
Automatisk port
Integritet
Öppen Planlösning
Solpaneler
Kust
Golvvärme
Dubbelglas
Nybyggd
Garage
Sydlig
Terrace: 100 Msq.
Double Bedrooms: 5
BBQ
Number of Parking Spaces: 3
Central Heating, Air Conditioning: Yes
Beach: 5 Meters
Useable Build Space: 481 Msq.
Trädgård
Privat pool
Gym
Jacuzzi
Laundry room
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Near Trees
Near Schools
Near Commercial Center
Views: Sea
Under-Build / Basement
First Line to the Sea
Double Garage
Location: Coastal

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet