Villa · Nybyggnad Benitachell · Ref. GNR-29826

1.914.000€
Pris per m2 10.459€/m2

Villa · Nybyggnad Benitachell · Ref. GNR-29826

Beskrivning

Pris per m2 10.459€/m2
Byggd 183m2
Tomt 963m2
Sovrum 3
Badrum 4
Pool Ja

LUXURY MODERN VILLA TILL SALU PÅ CUMBRES DEL SOL På Residential Resort Cumbre del Sol är där vi hittar denna underbara villa, mer exakt vid Jazmines, en del av urbaniseringen, ett exklusivt område som sticker ut på grund av sin havsutsikt, dess höga infrastruktur och eftersom den består av stora lyxiga villor . Denna villa är byggd på två våningar, huvudingången ligger på översta våningen, med två tydligt definierade vingar. På höger sida har vi viloplatsen, där de 3 sovrummen ligger. Ett av sovrummen har en stor klädkammare och ett eget badrum. de andra två sovrummen har delat badrum och rymliga garderober. Alla sovrum har direkt tillgång till terrassen och havsutsikten. I den andra flygeln finns dagområdet, med ett kök som ansluter till matsalen och verandaen, vardagsrummet, en gästtoalett, ett tvättrum etc. Den nedre våningen i denna villa är avsedd för fritid och underhållning, både inomhus och utomhus. Denna våning är där vi kan hitta ett garage med två fordon, ett badrum, ett förråd och ett extra multifunktionellt vardagsrum som leder direkt ut på terrassen med pool och flera trädgårdsområden. Ett lyxigt område där du kan njuta av fritiden, sola, titta på film, simma eller bara titta på havet.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 183m2
Tomt: 963m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Near Trees
Near Schools
Near Golf / Golf Resort Property
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 1200 Meters
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Useable Build Space: 160 Msq.
Terrace: 231 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet