Lägenhet · Nybyggnad Finestrat · Ref. GNR-34760

345.000€
Pris per m2 1.865€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Finestrat · Ref. GNR-34760

Beskrivning

Pris per m2 1.865€/m2
Byggd 185m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA BOSTADSOMRÅDEN I FINESTRAT Nybyggt lyxigt bostadsområde med bungalows i Finestrat. Komplexet ligger på den nya golfbanan Puig Campana och har spektakulär utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet. Detta komplex, som består av 32 bungalows med 3 sovrum och 2 badrum, är byggt med kvalitetsmaterial och maximal uppmärksamhet på detaljer. Bungalows på bottenvåningen med privat trädgård och bungalows på översta våningen med privat solarium. Fastigheterna har tillgång till en stor pool och har ett av de bästa lägena på Costa Blanca. Det är en stor möjlighet och ett privilegium att kunna bo med denna miljö av golf och strand, nära alla bekvämligheter av alla tjänster som anses vara en av de bästa platserna att investera. Bostadsområde beläget på golfbanan, nära nöjesparker, ett stort köpcentrum och några minuter från stränderna i Benidorm. Finestrat ligger i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära grannstaden Benidorm och cirka 40 kilometer från staden Alicante och den internationella flygplatsen. Byn ligger på Puig Campanas bergssida och erbjuder vacker utsikt över bergen, kusten och Medelhavet.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 185m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Trees
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Beach: 2600 Meters
Useable Build Space: 86 Msq.
Terrace: 98 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet