Villa · Nybyggnad Benitachell · Ref. GNR-40295

1.871.000€
Pris per m2 3.042€/m2

Villa · Nybyggnad Benitachell · Ref. GNR-40295

Beskrivning

Pris per m2 3.042€/m2
Byggd 615m2
Tomt 951m2
Sovrum 3
Badrum 4
Pool Ja

NYBYGGD LYXVILLA I CUMBRE DEL SOL Ett exklusivt hus i en idyllisk miljö på bostadsområdet Cumbre de Sol, ett modernt mästerverk med underbar havsutsikt. På övervåningen ligger hela huset, vilket ger extra komfort. Nattområdet består av tre sovrum med eget badrum som badar i naturligt ljus och som bevarar en stor del av privatlivet med hänsyn till dagområdena. Vardagsrummet, matsalen och köket är kopplade till utsidan tack vare glasväggar som gynnar en permanent visuell koppling till havet. Terrassen på mer än 70 m² domineras av en infinitypool. Huset kompletteras av en källare med flera användningsområden med två verandor och ett garage. De geometriska formerna som avgränsar den yttre strukturen är klädda med glas och skivor av natursten i grått, vilket kontrasterar mot fasadens vita färg. Kuben som inrymmer terrassen till det stora sovrummet sticker ut och har direkt utsikt över havet. På den östligaste punkten i provinsen Alicante i Spanien ligger bostadsområdet Cumbre del Sol. Boende och gäster är de första att hälsa på den majestätiska solen varje morgon när den stiger upp över Medelhavets lugna vatten. Från vår exklusiva utsiktsplats, på den högsta punkten i kommunen Benitachell, erbjuder Cumbre del Sol panoramautsikt över havet och de naturparker som omger oss från Jávea till Moraira. Upptäck vår exklusiva resort på Costa Blanca och upptäck våra underbara förstklassiga lägenheter och villor, våra otroliga sport- och fritidsanläggningar och vårt kompletta utbud av tjänster för dem som har turen att göra Cumbre del Sol till sitt hem. Villa belägen 65 minuter från Alicantes flygplats och 1,5 timme från Valencias flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 615m2
Tomt: 951m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Air Conditioning: Pre-Installed
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Under-Build / Basement
Beach: 1000 Meters
BBQ
Location: Coastal, Mountain
Useable Build Space: 190 Msq.
Terrace: 182 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet