Villa · Nybyggnad orihuela · Ref. GNR-89064

1.349.000€
Pris per m2 7.798€/m2

Villa · Nybyggnad orihuela · Ref. GNR-89064

Beskrivning

Pris per m2 7.798€/m2
Byggd 173m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA BOSTÄDER I LAS COLINAS GOLF Nybyggnation av lyxiga lägenheter på Las Colinas Golf [amp;] Country Club. Vackra lägenheter och takvåningar med 2 och 3 sovrum. Alla lägenheter på bottenvåningen och takvåningarna har privata pooler. Lägenheter med 3 sovrum har dubbel parkering i källaren och ett inbyggt vinrum. Alla sovrum och vardagsrummet har du direkt tillgång till terrassen i söderläge. Det öppna köket, matplatsen och vardagsrummet drar nytta av det naturliga ljuset från de stora fönstren till terrasserna med utsikt över det gemensamma området och de gröna omgivningarna. I lägenheten ingår en parkeringsplats och ett privat förråd i källaren. I hjärtat av Costa Blanca södra hittar vi en grönskande dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsgolfbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder som byggts. Framgången för detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i en total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den där avskildheten, hittar du i Las Colinas Golf [amp;] Country Club den perfekta platsen att fly från. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kommer att kunna göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska floran och de vidsträckta fälten med apelsin- och citronlundar. Komplexet ligger 40 minuter från Alicantes flygplats och 1 timme från Murcia - Corveras flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 173m2
Pool : Ja
Kök : 0
Privat pool
Communal Pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Views: Sea
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 140 Msq.
Beach: 8000 Meters
Terrace: 190 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet