Villa · Nybyggnad Pilar de la Horadada · Ref. GNR-91981

520.000€
Pris per m2 3.562€/m2

Villa · Nybyggnad Pilar de la Horadada · Ref. GNR-91981

Beskrivning

Pris per m2 3.562€/m2
Byggd 146m2
Tomt 467m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I PILAR DE LA HORADADA PÅ GOLFBANAN Nybyggnation av ett exklusivt och lyxigt projekt med villor vid Lo Romero golfbanan i Pilar de la Horadada. Exklusiv nybyggd hörnvilla är den perfekta platsen för dig att njuta av ditt liv i Spanien. Sydostläge och med egen pool och parkering. Villan innehåller 3 sovrum och 3 badrum samt har inbyggda garderober. Den ligger på ett avstånd av 100 m från golfbanan och bara 6 km till stranden. Terrassen har 75 m2 och i priset ingår allt utom möblerna, så du kan inreda allt på ditt eget sätt. Pilar de la Horadada är en typisk spansk by i den sydligaste delen av Costa Blanca. På den stora huvudgatan finns stormarknader, massor av affärer, restauranger och barer och några vackra torg. De vackra stränderna Torre de la Horadada och Mil Palmeras med fin sandpromenad ligger bara 5 minuter bort. Lo Romero Golf är den perfekta banan för golfspelare som brinner för golf och Island of Golf är en idealisk bana för golfspelare på alla nivåer. Flygplatserna Corvera (Murcia) och Alicante ligger på 40 respektive 55 minuters avstånd.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 146m2
Tomt: 467m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 120 Msq.
Beach: 6000 Meters
Terrace: 128 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet