Lägenhet · Försäljning Calpe · Ref. GNR-91211

300.000€
Pris per m2 3.448€/m2

Lägenhet · Försäljning Calpe · Ref. GNR-91211

Beskrivning

Pris per m2 3.448€/m2
Byggd 87m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

VACKRA TAKVÅNINGAR MED HAVSUTSIKT I CALPE Vackra lägenheter på första raden av stranden La Fossa i Calpe. Lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum fullt möblerade, ett utrustat badrum, ett öppet och utrustat kök och vardagsrum/matsal. 2 våningar takvåning med 3 sovrum, 2 badrum med terrasser som erbjuder magnifik havsutsikt. Du kan också betrakta den vackra utsikten över Las Salinas. Parkeringsplatser finns tillgängliga mot en extra kostnad. I sina gemensamma utrymmen har den en pool för vuxna och barn och jacuzzi. Ett otroligt tillfälle för älskare av havet. Calpe, en av städerna i La Marina Alta, ligger på den norra kusten i provinsen Alicante, omgiven av städerna Altea, Benidorm, Teulada-Moraira, Benissa. Calpe har en underbar blandning av gammal valenciansk kultur och moderna turistanläggningar. Det är en utmärkt utgångspunkt för att utforska det lokala området eller njuta av de många lokala stränderna. Bara Calpe har tre av kustens vackraste sandstränder. Calpe har också två segelklubbar: Real Club Náutico de Calpe och Club Náutico de Puerto Blanco. Fiskebyn Calpe har nu förvandlats till en turistmagnet, och staden har ett idealiskt läge, lätt att nå via motorvägen A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. Det är ungefär en timmes bilresa från Alicantes flygplats och 1,5 timmar till Valencias flygplats.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 87m2
Pool : Ja
Kök : 0
Möblerad
Communal Pool
Key Ready
parking
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Near Trees
Near Schools
Near Commercial Center
Views: Sea
Air Conditioning: Yes
Double Bedrooms: 3
Useable Build Space: 75 Msq.
First Line to the Sea
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Terrace: 104 Msq.
Beach: 70 Meters

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet