Villa · Nybyggnad Altea · Ref. GNR-48035

1.913.000€
Pris per m2 3.788€/m2

Villa · Nybyggnad Altea · Ref. GNR-48035

Beskrivning

Pris per m2 3.788€/m2
Byggd 505m2
Tomt 957m2
Sovrum 4
Badrum 6
Pool Ja

NYBYGGD LYXVILLA I ALTEA Nybyggd lyxvilla i ett av de mest eftertraktade områdena i Altea, som kombinerar avancerad teknik, bekväm inredning, energieffektivitet och material som förbättrar ljus och rymd. Fastigheten, med 360° utsikt över havet och Benidorms skyline, ligger i ett privilegierat område i Altea la Vella, en av de mest emblematiska enklaverna på norra Costa Blanca. Arkitekturen, med sina moderna och funktionella linjer, är utformad för att låta utrymmena andas och öppna sig mot den stora terrassen och poolen. Ljus, luft, hav och vegetation gör det tydligt att stilen anpassar sig till landskapet och integreras med det. Det är byggt på tre nivåer, tillträde sker via den högsta nivån, som rymmer garaget och husets hall, utrustad med en hiss, så att förflyttning mellan nivåerna är bekväm. Mellanvåningen rymmer tre sovrum, alla med eget badrum och tillgång till en terrass för att kunna njuta av havet från alla rum i huset. På huvudvåningen finns det fjärde sovrummet i denna villa, också med direkt tillgång till terrassen och hela dagsområdet, ett stort vardagsrum i öppen planlösning som är kopplat till köket, terrassen och poolen. Den här villan är mycket mer än en magnifik fastighet intill Medelhavet, det är en effektiv villa utrustad med värme, luftkonditionering och varmvattensystem från Aerotermia, installation av solcellspaneler, laddningspunkt för elbilar och hemautomationssystem för att alltid vara ansluten till ditt hem. Utomhusutrymmena, som är byggda på olika nivåer, låter sten och inhemska växter spela sin dekorativa roll, samtidigt som de integreras perfekt med omgivningen. Altea är en av de charmigaste byarna på Costa Blanca. Den har också den officiella titeln kulturhuvudstad i den valencianska gemenskapen. Altea har ett privilegierat läge med både hav och strand samt berg och flod. Altea har mer än 8 km kuststräcka, där klippor och små vikar alternerar med strandsträckor i platt terräng. Alicante flygplats ligger 50 minuters bilresa bort och Valencias flygplats ligger 1,5 timmes bilresa bort.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 6
Byggd: 505m2
Tomt: 957m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Elevator/Lift
Gated
Near Schools
Views: Sea
Air Conditioning: Yes
Under-Build / Basement
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage
Beach: 3000 Meters
Double Bedrooms: 4
Location: Coastal, Mountain
Terrace: 120 Msq.
Useable Build Space: 260 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet