Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-INLU-NUEVAAND

3.750.000€
Pris per m2 4.002€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-INLU-NUEVAAND

Beskrivning

Lyxvilla i Nueva Andalucia

Pris per m2 4.002€/m2
Byggd 937m2
Tomt 1.132m2
Sovrum 6
Badrum 7
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar denna utsökta familjevilla i Nueva Andalucia: Perfekt läge, fantastiska funktioner

Upptäck en magnifik familjevilla inbäddad i det mycket eftertraktade området Nueva Andalucia. Denna förtrollande fastighet erbjuder en idealisk kombination av lyxigt boende och bekvämlighet, med gångavstånd till pittoreska stränder, prestigefyllda golfklubbar och livliga butiker. Med sin imponerande design som spänner över tre våningar, har detta vackra hus 6 rymliga sovrum och 7 moderna badrum.

När du kommer in genom den storslagna entrén möts du av ett generöst tilltaget vardagsrum och sittgrupp, prydd av ett skyhögt tak som når en imponerande höjd på nästan 5 meter. Vardagsrummet ansluter sömlöst till den lummiga trädgården och den inbjudande poolen genom dubbelsidiga dörrar. Poolen är utrustad med ett värmesystem, vilket garanterar njutning året runt, medan trädgården har ett automatiskt bevattningssystem som bibehåller sin orörda skönhet utan ansträngning.

Villans terrass erbjuder två distinkta områden för avkoppling och underhållning. En sektion erbjuder en härlig uteservering, där du kan njuta av dina måltider medan du njuter av panoramautsikt över det magnifika berget La Concha. Det andra området fungerar som en lugn lounge med utsikt över den noggrant anlagda trädgården.

När du stiger upp till övervåningen hittar du mastersviten, komplett med en klädkammare, ett generöst stort badrum med en lyxig jacuzzi och en privat terrass med fantastisk utsikt. Dessutom väntar en finsk bastu, skickligt tillverkad av en skicklig finsk hantverkare, på gården, som ger den ultimata avkopplingsupplevelsen.

Villan är designad med bekvämlighet i åtanke och är utrustad med en hiss för enkel åtkomst till alla våningar. Dessutom finns ett rymligt garage tillgängligt, som kan ta emot upp till 5 bilar, vilket garanterar säker och riklig parkering.

När du går ner till den lägre nivån kommer du att upptäcka en tvättstuga, en toppmodern biograf inredd med ett inbyggt Bang & Olufsen-ljudsystem, en liten vinkällare och en sofistikerad herrlounge med ett professionellt snookerbord.

Sammanfattningsvis erbjuder denna anmärkningsvärda familjevilla i Nueva Andalucia en harmonisk blandning av elegans, komfort och läge. Fördjupa dig i lyx och bekvämlighet, omgiven av hisnande landskap och förstklassiga bekvämligheter. Upplev symbolen för raffinerat boende i denna exceptionella fastighet.

Privat terrass
Nära till affärer
Nära stan
Havsutsikt
Bergsutsikt
Uppvärmd pool
Golvvärme (genomgående)
Automatiskt bevattningssystem
Tvättstuga
Övertäckt terrass
Hiss
Trädgårdsutsikt
Poolutsikt
Biorum
Bekvämligheter nära
Transport nära
Luftkonditionering
Fullt möblerad
Öppen spis
Jacuzzi
Nära till hav/strand
Bastu
Nära till golf
Otäckt terrass
Larm
Dubbelglas
Utmärkt skick
Matsal

Kontakta Hansson & Hertzell för ett besök idag

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 7
Toaletter: 1
Byggd: 937m2
Tomt: 1.132m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 2
Inbyggda garderober: 6
Övervaknings kameror
Nära strand
Smart Home System
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Dubbelglas
renoverat
Jacuzzi
Golf Utsikt
24 Hour Security
Bio
Öppen spis
Pool
Golvvärme
Garage
Tvättrum

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet