Lägenhet · Nybyggnad Alicante · Ref. GNR-92142

215.000€
Pris per m2 2.389€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Alicante · Ref. GNR-92142

Beskrivning

Pris per m2 2.389€/m2
Byggd 90m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Ja

NYBYGGT BOSTADSOMRÅDE I ALICANTE CITY Nybyggt bostadsområde med 61 lägenheter och takvåningar med 2, 3 och 4 sovrum i området La Florida, Alicante. Varje fastighet har en egen parkeringsplats och ett eget förråd. Bostadsområdet har en gemensam solterrass på taket med simbassänger för vuxna och barn, grönområden och chill-out-zoner samt en gemensam trädgård med lekplats på bottenvåningen. Komplexet drar nytta av ljuset från staden och dess privilegierade klimat. Dessutom gör dess avancerade energieffektivitetssystem A+ det helt hållbart. Stadsdelen La Florida är en av de mest emblematiska stadsdelarna i Alicantes huvudstad, en stadsdel som kännetecknas av sin skickliga kombination av smala gator med breda avenyer och charmiga torg, som alla är fulla av grannskapsliv, där lokala festivaler och traditioner är mycket populära och där traditionella företag samexisterar med innovativa butiker och alla typer av tjänster. På detta sätt är stadsdelen perfekt ansluten till motorvägsanslutningarna. Dessutom gör flera busslinjer det möjligt att nå stadens centrum på högst 10-15 minuter. Längs de gator som utgör stadsdelen kan du njuta av det bredaste utbudet av fritids- och restaurangalternativ. Att ta en kaffe, välja en restaurang, ta en drink eller göra alla typer av shopping är inom räckhåll när som helst. Från små lokala affärer, via livsmedelsmarknader, till stora snabbköpskedjor och hypermarknader, har invånarna i La Florida tillgång till ett brett utbud av inrättningar där de kan fylla sin varukorg med produkter av bästa kvalitet, allt med bekvämligheten av att vara nära hemmet. Dessutom erbjuds varje torsdag och lördag en traditionell gatumarknad i den angränsande stadsdelen Florida-Babel, bara några minuters promenad bort. Florida erbjuder sina invånare utbildningscentrum för alla åldrar. Barnkrubbor och daghem, grundskolor och högstadieskolor samt flera gymnasieskolor gör det möjligt för alla föräldrar att ge sina barn tillräckligt med studieplatser i grannskapet. Dessutom förbinder en särskild busslinje dagligen stadsdelen med Alicantes universitet.

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 90m2
Pool : Ja
Kök : 0
Location: Coastal, Urbanisation
Useable Build Space: 60 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Childrens Parks
Beach: 2000 Meters
Terrace: 4 Msq.
Near Metro Station
Communal Pool
parking
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet