Lägenhet · Nybyggnad Mijas Costa · Ref. HH-ARL-CALSER-103A

870.000€
Pris per m2 5.058€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Mijas Costa · Ref. HH-ARL-CALSER-103A

Beskrivning

Lyxig lägenhet med fyra sovrum i La Cala de Mijas

Pris per m2 5.058€/m2
Byggd 172m2
Tomt 246m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

4 sovrum & 3 badrum - lyxigt nybyggt - la Cala de Mijas - havsutsikt - stora terrasser - gemensam pool - gym / bastu - socialt rum


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta unika bostadskomplex av nybyggnation färdigt i La Cala de Mijas. Den består av 93 bostäder med stora terrasser, många av dem med vacker utsikt över havet. Njut av ett vackert gemensamt område som består av stora anlagda ytor, gourmetsällskapsrum, gym, simbassänger, spa och utrymmen för evenemang och grillar.

Bostaden har ett privilegierat läge på Costa del Sol som gör att du kan njuta av alla charmen i La Cala de Mijas till fots. Du kan promenera längs stranden, till dess strandbarer, stormarknader, banker, golfbanor, restauranger och mycket mer. Calle de la Noria, där projektet ligger, är stadens huvudpulsåder och den mest exklusiva platsen för kvaliteten på dess nya byggnader.

Dess simbassänger är genomtänkta och designade för familjens njutning, omgivna av stora trädgårdsområden, som har ett område för barn och vuxna, bastu och jacuzzi på samma yta.

Alla hem har ett rymligt vardagsrum med ett integrerat kök med öppen planlösning, fullt möblerade och utrustade med avancerade vitvaror, stora terrasser och 2, 3 eller 4 sovrum. Dessutom ingår parkeringsplats och förråd i försäljningspriset.

Klicka här för fler nybyggda utvecklingar inom detta område


Mijas Costa är den del av kommunen Mijas som täcker den 12 kilometer långa kustlinjen som förenar El Chaparral, La Cala de Mijas, El Combo och Calahonda och tar in de två stora urbaniseringarna, Riviera del Sol och Sitio de Calahonda. Även om det bara ligger tjugo minuters bilresa från den lilla byn Mijas, som fortfarande är genomsyrad av gamla andalusiska traditioner och seder, är bostads- och strandlivet i Mijas Costa mycket 2000-tal. Strandlivet erbjuder vattensporter med allt från vattenskoter, vattenskidor, wakeboard, vindsurfing och mycket mer. Många brittiska och andra utländska invånare bor här permanent och på sommaren är det också mycket populärt bland semesterfirare på hotell och hyresfastigheter. På grund av det stora antalet engelsktalande invånare och besökare är det lätt att hitta engelska vårdcentraler och de flesta där kan engelska.

Det finns en mycket populär gatumarknad ('el barratillo') varje onsdag och lördag från cirka 09:00 till 14:30. Marknadsstånden erbjuder allt från färsk frukt och grönsaker till lokalt hantverk, kläder, keramik och keramik, blommor och växter och mycket mer.

Lördagsnätter under de varma sommarmånaderna juli och augusti är magiska i La Cala. Strandpromenaden blir en plats för klassisk musik och flamencodans. Med konturerna av Torre Viejas gamla vakttorn från 1500-talet som bakgrund, och månen som reflekterar ner på havets vidd, firar byn en säsong av Noches de Luna y Playa. I Mijas kommer inbitna golfare att hitta ett paradis utan motstycke. Golfbanor som sträcker sig från nästan 40 år gamla banor på Los Lagos, till banor från 2000-talet på Cerrado de Aguila.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 172m2
Tomt: 246m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 900 Meter
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 700 Meter
Nära strand
Nybyggd
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Fitness Club
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Gated Community
Bottenplan
Modern
Hiss
24 Hour Security
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Integritet
Övervaknings kameror
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet